I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Sabtu, Mac 28, 2009

Tolong......



Menjak nie...badan zura ni bagai dipam-pam dah nie...ishh..
camna la caranya nak kurangkan berat badan..
nak exercise mmg la terasa malasnya...
ada sesapa yg nak bagi cadangan, petua @ sebagainya..
takpon produk yang selamat diambil.....dan menyihatkan.....
tapi kalo posa...mmg leh turun berat badan...
aduhai badanku...tgk baju lamaku hanya sekadar
dapat dipandang ja..nak pakai takleh dah ermmmmm


7 ulasan:

IxoRa berkata...

Ermm...cuba akak kurangkan pengambilan gula.
Makan sebelum jam 7ptg atau 8mlm.
Kurangkan makan nasi, lebihkan sayur atau buah...

Itu basic klu mau kurangkan berat badan...

Pengambilan jamu tak berapa elok la kak, takut memudaratkan buah pinggang atau kesihatan yg lain!

aZuRa AhMaD berkata...

>> ixora : erm..bagus tu..ishh leh ka nk praktikkan pasni..takpa la cuba jerlah...tp mulut ni asyik nk mkn ja..hehehe

T.u.Y.a berkata...

akk..sama ngan tuya,masa cuti sekolah panjang tahun lepas dok mendap je kat umah x de xtvt..rasa gemuk je..skang ni dah ringan sket dah badan,sbb lepas pukul 7 tuya dah x makan berat2..makan buah2 je..

lagi satu sbb kelas tuya kat sekolah tu tgkat atas..so kira senam la tu kan..hehhehe

aZuRa AhMaD berkata...

>> tuya : hahaha......dulu masa kawin kurus je akak ni..pas kawin naik ja..lgpon dok amik ubat kesuburan dulu..x dinafikan mmg badan akan naik...doktor pon kata camtu...

arryani berkata...

Zura....nape nak takut gemuk? Yang penting awak sihat. Saya dulu lagi gemuk dari itu. Dulu saya mencecah 70 kg. Tapi lepas ada 2 anak (boys), automatik jadik kurus. heheh.

Saya tak berapa takut gemuk..Cuma saya takut sakit...

CUMA, kalo dah nama pun pempuan nih, nak gaklah jaga kan??Tu la harga yg kena dibayar bila bergelar perempuan dan isteri...huhuu

aZuRa AhMaD berkata...

>> arryani : 70kg tu rasanya ok lagi kalau ikut ketinggian zura..tp sekarang ni lebih dari 70kg tu...zura ni lom ada anak lagik...tapi kalau posa mesti kurus sbb x lalu mkn..lagipon posa x ganti lagi..leh la posa..opss..ganti posa tu bkn niat nk kurus badan ya...

mamairis berkata...

Salam...
Sy nak suggest awak ambik B'Young..
Sy pun guna B' Young.. Alhamdullillah, badan sy kembali cm asal. kini berat sy 49Kg.
thn lepas, lepas bersalin berat sy mendadak naik 58kg.. Lepas ambik B'Young selama 2bln, sy dah rasa kelainannya. selain badan jd sihat, kulit pun tambah halus, stress kurang dan sy makin aktif walaupun br balik kerja..