I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Selasa, Mac 03, 2009

Baju ...Baju !!!!!

Time keja tadi...ada jual baju kat ground floor kalau tak bukan abg zul & abg lan nie dan kat pejabat zura nie lah..antara pelanggan tetap depa nih...kdg siap bagi diskaun lagik pastu baju yang zura beli ari nie pun..2 pasang RM50 kalau kat kedai lain rasanya mahal lagik.....pastu depan pintu opis zura nih...kalau nak tau...bila ja ada orang yang jual-jual..tak kiralah baju ker...alat kosmetik ke..makanan ker...tudung ka...mmg pejabat zura kat bawah nie la..yang serbu dulu...pasal apa??? sebab buka ja pintu nak gi tandas ka...beli makanan kat cafe ka....nampak la orang berniaga...!!!

Kali nie zura tolong belikan baju utk adik zura yang no. 2 tu...skali. Saiz adik zura ni 42 ja..kalau zura lak..46 @ 48. Baju yang zura amik kali ni..warna pink + hijau dan yang warna kuning...warna pink tu saiz 46 dan kuning 48. Baju untuk adik zura tu..zura cukup berkenan yang warna coklat tapi tak ada saiz..pastu yang warna biru tu..zura dah ada cuma warna dan corak dpn ja lain...So camna angah??? Suka tak....?Meh bagi komen skali....kat ulasan tu..

4 ulasan:

yaNadzuL berkata...

wahhh..bley bukak butik laa..gaya sangkut tu ..cantikknyaaa..dengan angah kaler pink tu pun okeyy

aZuRa AhMaD berkata...

angah..kaler pink tu besar tau..kalu saiz 44 baru kak padan..tp 46 tu pon ok..cuma kembang bwh baju..camna..ok ka baju angah tu?nanti masuk akaun arrr....

Ixora berkata...

Sy suka dgn baju kaler pink tu...nampak so lady la! :)

aZuRa AhMaD berkata...

byk kali dh abg tu bw mai jual...tapi tak beli pun sbb berkenan baju lain..ari nie..mmg amik arr...sbb warnanya yang telah memikat hatikuuu.....ku suka!!