I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Ahad, Mac 29, 2009

Saya Nak Stop Blog Ini


Sedihnya nak stop blog nie...segala
kenangan coretan
dalam blog nie begitu bermakna...mengenali
sahabat-sahabat
yang tidak pernah
bersua...hanya mengenali melalui gambar..

sedih, gembira, usik-mengusik diabadikan
dalamblog ini....
tapi zura tak berdaya...
haruskanku teruskan niatku itu....
ohhh tidakkk...!!!

pasti sahabat-sahabatku akan terkejut..
terkilan..terkesima...
dgn keputusan ku ini....
sanggupkah wahai sahabat-sahabat
blog ku andainya ku berundur
dari dunia blog ini
yang
memberikan segala kenangan indah
serta ertinya persahabatan...????



Opsss....hahaha..terkejut tak? ishh...tak rela la nak stopkan blog ini..tu zura acah-acah ja lagipon tak lama lagi APRIL FOOL jadi zura gempak-gempak la dulu...dengan ini zura nak maklumkan bahawa kemungkinan dalam seminggu ini zura akan menghentikan aktiviti blog ini kerana urusan utk lapor diri kenaikan pangkat....segala ulasan serta kunjungan anda di ruangan sembang tu akan zura balas nanti...zura hargai segala kunjungan anda di blog zura ini...doakan moga zura dapat balik ke sg. petani...bila dapat tahu penempatannya nanti....zura akan stop blog disini dulu yer....Insya-Allah kita akan bertemu lagi...


p/s: rupanya ramai syg kat zura nie.....hehehe...tambah2 si datin tu.....zura gurau-gurau ja..bkn berenti terus...blog nie..kalau ada kesempatan nanti zura on balik...bila selesai urusan lapor diri yang tak tahu brapa lama....bye-bye




11 ulasan:

Zamz berkata...

chet ingatkan betul2 nak stop blogging ekekek

aZuRa AhMaD berkata...

>> zamz : hahaha...jgn marah ahhh...tu la zamz ni..x penah pon catit ulasan kat blog zura nih....kan dah terkena...gurau yer..

Datin Paduka Bokbong berkata...

zura stop kjap je kn?? xyah la stop trus..x syok aa..hehehehe

aZuRa AhMaD berkata...

>> datin : ishh...gurau la..mana stop terus...stop sementara waktu ja..ari ni nak bertolak pegi...esok nak lapor diri...stay kat kajang kot mlm nie...

su berkata...

su pon terkejut memula! hehe...ape2 pun uruskan yg mane penting dulu kan! jg diri bebaik ek ;)

T.u.Y.a berkata...

wacahaaaa!!!dush dush kat akak kalau akak stop blog nih...

Zamz berkata...

zura tak penah ek...rasa cam dah byk kali hehe

ONE ZABA berkata...

tahniah utk segala kenaikan itu...termasuk kenaikan berat. selagi ada line, selagi itu le berblog.

*Miss Geli^ berkata...

ko layan jugak menda menda april ful ni?

ceh sungguh!!
sib baik aku tak percay apenipuan ko ni

eiza in the house.. berkata...

salam
tekejut la td..dah sedia tisu utk bersedey..
tutup2 baca smpai bwh lain lak rupanya..hehehe

apa2pun tahniah atas kenaikan pangkat tu..:)

wish u luck!

aZuRa AhMaD berkata...

wahhh...byknya ulasan ..hehe..zura dah kembali...tapi belum selesai lagi hal pindah...tq kwn2...esok nak lapor diri di imigresen alor star..harap2 dapat kat sg. petani