I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Selasa, Mac 17, 2009

Pack Barang Opis....


Banyaknya keja ari ni...kemarin cuti..apalagi..byk la kejanya..penuh ja atas meja..kdg mengalahkan keja kerani kat opis...pagi tadi zura jumpa pengarah...maklumkan yang zura kena lapor diri PT (P/O) N17 nanti pada 31/3/2009. Pengarah kata..'nak bye-bye dah ka' hehehe..yerlah pengarah..dah kena minta lapor diri...kat Dewan Serbaguna, Lembaga Lebuhraya Malaysia, Kajang...pastu ada la sembang skit-skit pasal lapor diri nie...pasni tak tahulah sapa lak yang akan gantikan keje-keje zura..tiap ari jumpa pengarah maklumkan segala prog @ aktiviti dia..pastu uruskan ttg cuti pegawai & kakitangan, laporan cuti dan print punch kad, buat surat dan segala wktu dgnnya....hehehe..calon2 pon dah ada...yang zura dgr...

pastu tghari gi kenduri mama (Kak Jemilah)..anak dia kawin..gi dgn husband...sebelum tu amik husband kat stesen bas ekspres Kangar... pastu gi sama2...pastu balik umah..mandi jap...huh...dah la panas...kena mandi gak..baru rasa selesa...gi balik keje...sampai opis..sambung keje..dan pack barang-barang peribadi zura...tgk gambar tu...byk tu la..ada lagi kt opis...tu la segala tok nenek...yg zura simpan kat opis...tgh dok berkemas tu..terjumpa balik pendrive 2GB yang ilang tahun lepas..dok ingat..ada org kt opis yang curi....tak tau la camna leh jatuh dalam laci tu...sayang tau byk maklumat dlm pendrive tu...hehehe..tu zura tanda kaler itam sbb ada nama zura..shhhh..rahsia...

ni pon curi-curi masa masuk blog...sbb zura rinduuuu....takleh la kalu tak tgk blog...kejap pon jadi la....ok la..nak pack barang-barang umah yang banyak nie...walaupun sewa umah tapi barang ngalahkan dok umah sendiri hik..hik...pastu pokok bunga lagik....


6 ulasan:

IxoRa berkata...

Sis,

Selamat bertukar ke ofis baru......

aZuRa AhMaD berkata...

>> Ixora : tima kasih....opis baru ni opis kali ke 3..la...

~ eila'z ~ berkata...

haloo sis... wah tak sabar2 nampak nak pindah tempat baru....eila ucapkan Selamat bertugas ditempat baru..

aZuRa AhMaD berkata...

>> eila'z : tima kasih...mmg x sabar dah sbb nak pindah dok umah baru...pastu tmpt keje baru..x tau la nk kena kat mana..harap2 tu kat sg. petani la...

zamz berkata...

lapor diri kat kajang tu bukan transfer ke kajang ke hehe

aZuRa AhMaD berkata...

>> zamz : lapor diri ja kat Lembaga Lebuhraya Malaysia tu..penempatan blom lagik..maybe ari tu laaa....tau kat kementerian mana2...harap2 leh balik sp laa