I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Ahad, Mac 08, 2009

Kenduri Kawin..


Haa...kemarin zura gi kenduri...kat Taman Hijrah dan bersebelahan dgn taman perumahan zura nie..kenduri ni...majlis perkahwinan anak sedara kwn opis zura...Kak Roslin...zura gi dengan kwn opis iaitu mama (Kak Jemilah) dan husbandnya papa (Abg Wahi)..husband zura takleh nak pegi..sbb nk gi keja lak..zura sempat la snap gambar kemarin masa kenduri tu...gambar kat bilik pengantin dan pelamin...gambar pengantin tu kabur la...lagipun ramai orang time tu..dgn cuaca yang panas...menu pun sedap tapi tak sangka..pagi2 buta tadi cirit-birit lak...sory yer..kalau kurang selesa mendengarnya..mama pun cirit gak..sah mkn kenduri kemarin...oklah...yg zura dgr..utk deco pelamin dan bilik pengantin tu..harganya RM 3 ribu..ish...mahalkan...tgk simple ja...ermmmm


Pas balik kenduri tu...zura cari ais kacang..tingin lak dgn cuaca yg panas ni...pegi 2 tempat..tapi tak buka pastu yg satu lagi ais kacang abis...arhh...orang dah la tingin ni...dok terbayang ja...ais kacang tu..last sekali gi kedai kat dpn taman zura ni...ada pun...sebenarnya nak try tempat lain tapi dah x ada...cari kt kedai dpn gak la yg biasa zura beli tu...terlaksana juga keinginanku kat ais kacang nih...huhu..


8 ulasan:

yaNadzuL berkata...

mcm tu rm3k..biasa ja tgk..

aZuRa AhMaD berkata...

tak taulah..sedara tuan umah la kata...tgk simple ja..tang mana yg mahal tu x tau la...sbb tgk biasa ja kan..

su berkata...

a ah lah bese jer pelamin dia su tgk tp harga 3k..mcm x patut je kan zura harganye mahal gitu...huhuhu! pd pengantin slmt pengantin baru!

zura nak ais kacang gak! huhu....

IxoRa berkata...

akak...ais kacang tu nampak sedap. Lagi2 hari tgh panas ni...ohhh, tgk...sy sudah kepingin ais kacang.

deco pelamin & bilik tu nampak simple tp menarik...bab harga tu sy tak tau la plak skrg punye value....

aZuRa AhMaD berkata...

>> su : tu la ntah la..sedara tuan umah tu ckp..zura dulu pelamin, baju pengantin 2 psg skali lelaki, mekap 2 kali, alas pelamin, aksesori pengantin..semuanya RM 1500 ja..hehehe...kemarin ptg panas sgt..sbb tu cari ais kacang...lega tekak!!!

aZuRa AhMaD berkata...

>> ixora : hahaha..ixora ni slalu ja teringin kalau masuk blog akak ni..tambah2 tgk resepi...mesti teringin...

rasanya bunga daisy putih kot mahal..sbb bunga idup..ada kat tepi pelamin dan katil ..

Datin Paduka Bokbong! berkata...

blk pengantin tu lawa la..wlupn simple. i loike!
tp mahal gile tuh...huhuhu

aZuRa AhMaD berkata...

>> Datin : hi zira..gitu ler..zaman skang mana ada yg murah...tak tahulah...dh org ckp gitu