I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Selasa, Mac 24, 2009

Tag dari YanaDzul...BESDAY!!!


The rules :

1. make a list of what you want on your birthday
2. the list should be 10 numbers
3. post the image of this award to your posting
4. give it to 10 friends of yoursheres are my 10 wishlist


Dapat tag lagi..yg lama pun tak terbuat lagi..tapi takpalah..tgh bz pack barang umah pon sempat masuk blog lagi nih...kalau dok pack barang ja..tensen...pening dgn barang yg banyak....oklah ni tag dari YanaDzul iaitu adik zura yg no. 2 tu...oklah angah...ni kak jwp gak tag...

Kalau besday zurakan......

  1. Nak hadiah keta dan rumah yang besar...hehehe....
  2. Nak gi melancong ke tempat yang indah-indah bersama cik abg...dan percutian tu ditaja
  3. Nak kek besday yang besar dan sedap pastu hadiah yang best-best
  4. Nak shoping beli beg, kasut, barang mekap, baju dan macam-macam...tu pon ditaja gak
  5. Sambut besday dengan family dan family mentua..berkumpul ramai-ramai..makan kat restoran ikan bakar di tepi pantai
  6. Kalau la time besday leh dapat naik gaji yang banyak
  7. Pegi umrah & haji dgn kaum keluarga
  8. Bahagia dalam rumahtangga dan punya anak-anak yang comey
  9. Zura dan suami dilimpahi rezeki dari Allah dan kesihatan yang baik serta suami dapat keje dalam kerajaan..keje opis
  10. Suami mengingati zura setiap masa dengan kasih dan sayang yang tidak akan pudar kerana itulah hadiah yang paling bermakna...

Zura nak bagi tag nie pada....

Datin
Tuya
MissGeli
Zamz
Anas
Ixora
Della
Aianna
Su
Iyayaya

jawap la tag ni yer...kalau rajin dan pada sesiapa yang nak jwp tag ni..
dipersilakan..jgn malu-malu yer...


6 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

wah wah!!!dengan senang hati dia tag2 gue eh???nanti kalau ade masa masa percuma..tuya wat ye kak zura...heheheh "masa masa percuma" eh..apekebanda la..

aZuRa AhMaD berkata...

>> tuya : yer la tu..masa percuma....hehehe ikut la lagu mana pon...tp yg pasti org tu dok seronok lebih bila dpt ilmu..hehehehe

Datin Paduka Bokbong berkata...

eh zura..tag ni zira dh tag zura sblm ni..zura lupa ek...huhuhuhu..

aZuRa AhMaD berkata...

>> datin : huaa...lupa la...tak dan nak ingat dah...ampun yaa...ahaks...

Datin Paduka Bokbong berkata...

hahahaaha!!
xpe...phm2.. byk keje tu!
hehehehehe

aZuRa AhMaD berkata...

>> datin : tenkiu...kerana memahamiku..ewah...hehehe...nak buat camna..bz yg terlampau nih