I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Khamis, Mac 05, 2009

Kek Buatanku Sendiri...Kek Coklat Lembap


Oleh kerana tak nak menghampakan permintaan kawan-kawan blog zura ni yang nak tgk kek buatan zura ...haaa ..nah....nie la..kek yg zura dok buat semalam ni...zura buat satu aduan pastu dibahagi 2...dan dibakar....dpt la 2 biji kek walaupun nipis..tapi sedap..sbb tak muak...pastu zura bakar satu aduan lagi..tapi mmg tinggi la kek tu..utk malam nie..mentua buat kenduri besday..sambut dgn mak mentua skali besday pada 2/3/2009..

Pastu kek yang zura buat mlm tadi bawa gi opis ptg tadi...tghari tu zura balik umah..topping kek tu pastu hias...ok tak...tak teringin ka tgk??? ..alhamdulillah...kawan-kawan kata sedap...seronok la tgk kawan-kawan makan hasil tangan zura tu...yerlah niat zura mmg nak jamu kawan-kawan makan...nak buat menu lain pun cam segan...last-last buat kek la...janji niat zura tu terlaksana sudah...Ptg tadi call adik..cakap dgn anak dia si danis...dok minta juju ja...kek la tu...ari ni..zura leh call free panggilan suara maxis ke maxis tapi ari ni ja...apalagi...zura pon call merata-rata..cari kwn-kwn lama...hehehe..bestnya..kalau bagi free setahun kan best..hik..hik..sure bankrap Maxis tu nanti...

Ni masa celebrate kat opis ptg tadi...
tgk la..kawan-kawan tersenyum keriangan....
ada yang tak sabar dah nak makan kek tu...
sampai ketar-ketar zura nak potong kek tu....
tapi yang pastinya..zura hepy...kawan-kawan pun hepy skali.....
Alhamdulillah.....



3 ulasan:

Prince Wah berkata...

Hope you will come to visit my blog

http://pwshowroom.blogspot.com/

Have a nice day

Datin Paduka Bokbong! berkata...

sedapppppppppppppppppppnyeeeeeeeeeeeeeeee!!

nk jugak!

aZuRa AhMaD berkata...

bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......mai la amik....