I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Khamis, Disember 30, 2010

TUKAR SUKA SAMA SUKA N17 (P/O)






Askum..sihat ka semua???

maaf la..zura lama tak apdet citer baru...tak tau apa nak en3...kat blog nie...jadi beku ja otak nie...en3 kali nie...zura nak umum jika ada yang ingin bertukar suka sama suka utk jawatan Pembantu Tadbir (P/O) N17 (gunasama)...dari Bgn. Persekutuan Kepala Batas ke Sg. Petani @ yang ingin bertukar dari sekitar Sg. Petani...sila hubungi zura yaa...

kenapa zura nak bertukar??? emm....sebenarnya zura nak cari pengalaman kat tempat baru..pastu zura lebih suka jika bercuti pada hari sabtu & ahad....memandangkan aktiviti keluarga selalunya hari ahad....susah bagi zura yg bekerja pada hari ahad....nak minta cuti pon bkn selalu nak kena apply tiap hari ahad...

zura takleh nak lama kalu kat pejabat dgn kerja yang sama saja...nak jugak merasa suasana dan pengalaman kerja yg baru....kalau suka-suka nak antar surat tukar mmg susah..melainkan pertukaran suka sama suka ja....prosedur camni cepat...

jadi..kalau ada kawan, sedara yg ingin bertukar..sila hubungi zura ya...melalui komen en3 ini @ email azura5378@gmail.com dan 017-4463386...hal yang tiada kaitan dgn pertukaran ni..zura taknak ya...malas nak layan jika tiada yg berkaitan....


6 ulasan:

IxoR@ berkata...

dah dapat calon mau tukar ke kak?

moga berjaya...

aZuRa AhMaD berkata...

ixora : kalau ada yg nak tukar ke bertam k.batas atau kat area sg petani..mmg nak la...nak cari pengalaman tmpt lain lak...

maiyah berkata...

slmt thn baru zura..

Tanpa Nama berkata...

sy kt kuantan, nk ke kemaman, trg...
jawatan : pt (p/o) n17
email : syaida8705@yahoo.com / 09-565 2011/2008

Puteri Aira Nadira berkata...

PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/ OPERASI ) N17
-JABATAN HAL EHWAL AGAMA ISLAM NEGERI PULAU PINANG (BAHAGIAN PENGUATKUASAAN)
JALAN LOADER, 12000 BUTTERWORTH, PULAU PINANG. DI BAWAH SETIAUSAHA KERAJAAN NEGERI PULAU PINANG.
-INGIN BERTUKAR KE DAERAH BEKOK @ LABIS @ SEGAMAT, JOHOR.
-NAMA SAYA SYAHIDATUL NADIRAH BINTI MOHD SHAAD ,
NO. TELEFON : 012-4781476
& E-MAIL: puteriairanazira_90@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

nama saya norshaheera. Saya berkerja di Mahkamah Majistret Sungai Petani. Saya nak bertukar ke area sungai petani juga sebab saya single mother nak urus anak senang...

Apa-apa boleh hubungi saya di 0195271886