I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Isnin, Oktober 25, 2010

SAPA PENAH CUBA BIODEX???




Askum.....
Nak tanya...sapa yg dah penah cuba pengambilan produk
BIODEX nie?? sekarang nie..zura tgh nak mencari
produk utk hamil....dah 6 tahun zura dan asben kawin..
tapi hingga sekarang lom ada rezki...sekarang lak
zura dok ulang alik ke hospital...dah lama zura
buat treatment kat hospital... pas ja sethn kawin
dari kangar sampai la ke hospital sg. petani nie...
itu pon...ada gak zura tertinggal treatment selama setahun
pastu sambung balik.....semua tu sbb kekecewaan
yg melanda....setelah mencuba clomid dan
pemeriksaan..keputusan tetap sama....
lom ada rezki nak mengandung...





sekarang nie zura mcm berminat gak nak try Biodex nie....
mcm-mcm la dengar..tak ok la..dah cuba lom ada hasil...
rasanya bkn zura saja yg alami masalah nie....
ramai lagikan....tapi kalau zura dah ada anak sorang
pon jadi la...pastu jika dikurniakan lagi..mmg zura
akan terima...sian gak kat asben..nak sgt baby...
kdg nak gak rasa pegang perut kalau zura leh
mengandung....mcm-mcm dugaan zura & asben
terima...dgn kata-kata org...yg hanya pandai mengata
sedih betul...tak tahu ka camana perasaan org yg
tiada anak nie....??? kdg nak pi kenduri pon segan
bila ramai yg bertanya ttg anak nie..ada yg kata
tak nak beranak la...itu la ini la....
kalau boleh zura nak syer la pengalaman
dgn kwn-kwn yg penah cuba Biodex nie...

selain tu..asben pon nak cuba produk lain
utk kami berdua....atas cadangan kawannya...
produk utk suami & isteri yg belom ada anak

semoga dapat la zura & asben memiliki zuriat
dan kalau ada petua @ produk lain tu....yang kwn-kwn
nak syer...bgtau zura ya....




12 ulasan:

FIESYAH berkata...

syah penah try biodex ini kak!
sblm tu syah nak g tau akak supaya jgn sedih @ tension dgn kata org... lantakkan saje...syah ckp ni syah penah rase mcm2 wlw pun usia kawen mase ini x smpi 3 thn lagi...tapi dlm mase tu org asyik tanye je, lagi2 biras sendiri...nasib hubby ade die yg bg semangat & katenye gurauan lelaki lagi pedih...syah & hubby memang kami idup happy x pikir psl anak, bg kami kalo die nak bg alhamdulillah, kalo x kita berusaha tapi jgn smpi tension....ok kak!

bebalik pade produk ini syah penah pki 3 bln je, benti pun bkn melekat tapi x sambung produk ini sbab kesuntukan nak beli..heeheee...tapi alhamdulilah pas 3 bln benti syah x sangka melekat plak bln 11 thn lepas, syah & hubby x terkate nak ckp...& skrg syah baru abis pantang...segalanye Die yg tentukan kak! & syah pun dptkan nasihat nenek, nenek syah ada kate kurangkan minum bergas & mkn sos, syah ikut ckp nenek dlm mase 6 bln tu syah x cicah sos pun wlw pun syah ni pengemar sos & air bergas memang syah x amalkan dlm kehidupan harian...cubalah kak insyallah...produk ini pun ada sekali dgn lelaki baik akak ambik sekali suami isteri...insyallah ada rezeki itu tapi masenye kite x tau...

kita hanya merancang die yg tentukan...

Annfaizal berkata...

cubalah zura...kita x tau dgn produk mana satu yg kita akan serasi... :)

aZuRa AhMaD berkata...

>> fiesyah : Insya Allah..nanti akak cuba dulu..tahniah sbb usaha fiesyah nak dpt baby termakbul...yer la..kalau nak dgr kata org mmg tak terlayan...skang lak...ada 5 org kt opis yg tgh mengandung...tumpang gembira bagi mereka..harap2 dpt la berjangkit lak..hehe

aZuRa AhMaD berkata...

>> annfaizal : ann...zura pon berkira-kira nak try....tp roni nak try yg kwn dia rekemen...katanya ubat kesuburan utk suami isteri...tp tak taulah jenis apa....mudah-mudahan...ada la rezki kami berdua...

Fara berkata...

yg penting jgn stress kak zura. fara thn kelima br dpt putra. alhamdulillah......

insyaAllah klu ada rezeki akak, xkemana

ceritera chinta berkata...

salam akk erm sabar lah yer semua nie kerja DIA kita tak tahu...saye baru setahun kawen belum ader rezeki nk dapt bby...sebelum nie dok jaun gan hubby lama gak dalam 9 bulan gak ler hubby dekat serawak seye dekat perak...kawan yg baru kawen thun nie pun dah gandung...erm sedih gak....mak mertua mcm nak jer cucu lagi sebb baru ader 1...ank adik hubby....

sekarang nie dah dok sekali gan hbby sye berhijrah ke serawak nie....hari tuh g tgkk bby kawan hubby....ornag serawak nie bagi petua...

minum air periuk orang dalm pantang tuh...insyaallah kawan hubby kater sedara die cuba terus dapt...tapi rezeki allah sama...

sama2 kita berusaha ^_^

myza berkata...

Salam kenal Azura
JAngan sedih2..ramai lagi yg senasib dgn kita kt luar tu.Tahniah pd zura & suami kerana masih kuat hadapi Ujian Allah..Kata2 nista org jgn ambil hati..Mulut org mmg x leh tutup kan..Azura try je semua dulu kalau mana berhasil jgn lupa inform kt sini..maiza pun tgh mencari2 info biodex dalam masa yg sama teruskan rawatan kt hosptal pakar n kerajaan.dan dlm masa yg sama apply ank angkat.semua buat dlm masa yg sama sbb hubby kerja kapal.susah nak jumpa.umur pon lanjut masing2.. :(

Tanpa Nama berkata...

salam..
insyallh satu hari nanti zura akan dikurniakan cahaya mata dengan Izin DIA .Kita senasib belum dikurniakan anak lagi dan saya pun masih berusaha dan sekarang ni saya nak cuba biodex plak , kita disuruh berikhtiar selebihnya berserah pada Allah

sally berkata...

salam sis...saya pun terpanggil untuk berkongsi pandangan ttg biodex...saya baru setahun lebih berkahwin...masih blom dikurniakan anak..agak2 tenseng jugak dgn mulut2 org ni tp sya pekakkan je telingan as long as hubby n mertua ok...skang ni saya bru stat nk cuba biodex..dh mula ambil detox n supreme diet...insyALLAH kalu ada rezki kan...kita hanya berusaha selebihnya hanya DIA yg mengetahui...

Tanpa Nama berkata...

Syah ambik produk biodex yg mna ek

Tanpa Nama berkata...

Hubby akak pun kja kpl ek sma mcm hubby sya..sya dh nk msuk sthn kawen blm ade ank..sya pun nk try produk biodex sbb tgk byk tstimoni yg bjya..tringin pulk nk dpt bby..mna tau dgn izin ALLAH..

fieeona maz berkata...

Saya ambil product biodex utk saya dan hsban tp xsesuai dgn bdan sy..kesan dia kat sy bdan terasa tersgt2 letih,akan demam,bdan bertambah2 gemuk dan susah utk buang air besar setelah saya mkn product ini..sy mbuat kputusan berhenti ambil product ini utk seketika dan badan sy sikit pun xder rse sintom2 diatas dan saya start balik mkn sintom2 tu dtg balik wlaupun mkn utk pagi sahaja.Dengan ini saya dpt tahu bahawa product ini tidak sesuai dengan sy..dan saya masih ada balance 2 kotak super mix dan 2 kotak igc milk xtahu nk buat apa..bagi pandangan saya klu sesuatu product tu sesuai dgn badan kita,kita sendiri akan dpt rase yang badan kita sihat cergas walaupun dalam 1 hari slepas kita mkn sesuatu product tu..jika betul2 baik utk diri kita xmustail akan beli dan beli lagi..jika tidak baik utk diri kita setakat itu sahaja..lain org lain penerimaan dlm sesuatu product itu..rase terkilan sgt2 xder rezeki utk product ini..😣