I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Khamis, Mac 05, 2009

Hadiah Besday dari Abang....


Haaa..nie lak hadiah besday dari husband..hadiah ni..beli awal seminggu dari besday zura..sbb husband ingat nanti kalau keje tak sempat nak beli..maklumlah..husband zura ni..hari cuti tak tentu..tapi alhamdulillah..sempena hari jadi zura nie..husband off..Husband bagi pilihan..antara minyak wangi @ jam tangan....memandangkan jam zura pon dah rosak..pastu pakai pun yg biasa-biasa ja..jadi zura pun amik pilihan nak hadiah jam tangan...kalau minyak wangi tu..bila-bila leh beli...Minyak wangi Estee Lauder yang dulu husband beli pun..tak abis lagi..Zura sukakan jam tangan yang ada date & day. Cari-cari kat kedai jam tangan...tak ada byk pilihan..pastu tertarik lak dengan jam tangan nie..Jenama Milane..harga pon leh tahan gak..dalam RM 2++.00 la tapi ada diskaun.....pastu keistimewaan jam nie dgn Sapphire Crystal..maknanya..permukaan cermin jam tu...kalis calar...dan ada date & day macam yg zura nak tu pastu didatangkan dgn kotak yg bentuk love...so romantik kan....
Terima kasih abang dgn pemberian hadiah ini...amat bermakna bagi ayang.....

7 ulasan:

Datin Paduka Bokbong! berkata...

best btl la zura!
dpt jam lg!
TAHNIAH3!
(nanges x dpt surprise drpd hubby neh? heheheheh)

*Miss Geli^ berkata...

dear zura...
happy birthday babe!
Datin, ko jgn tatau, dia bukan dapat jam je..malam tu mesti dapat 'sessatu' kannnnn??? hahhahaha

aZuRa AhMaD berkata...

Syukur alhamdulillah...dengan kurniaan yang Allah berikan...mungkin kali nie..rezki zura...nanti zira mesti dpt hadiah besday gak...hehe

Datin Paduka Bokbong! berkata...

zura : insya Allah..amin.
tp kan bkn hadiah y pnting bg zira, PLG PENTING dpt bersama dgn hubby! miss him so much! tp nmpakny mmg birthday sy thn ni mmg xdpt bsama dgn dia la.

miss geli : ITU SUDAH SEMESTINYA! alangkn ko y x smbut birthday ari ni pn smlm dpt!!! hahahahaahaha

aZuRa AhMaD berkata...

wahhh..miss geli..amboiiii..hehehe..tapi 'malangnya' tak dpt 'sesuatu' pon..masing2 letih...hehehe...

Datin Paduka Bokbong! berkata...

hahahahahaah...
kelaka btl la miss geli tu!

alalalalala...sianny zura...letih sgt ke?
(heheheheehe)

aZuRa AhMaD berkata...

hahaha...letih la..tunggu kek abis masak kol 2lebih..husband baru ja balik keje...mau tak letih...hheheheh