I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Khamis, Mac 05, 2009

Message Besday

Pagi tadi dapat msg dari abah...jam 4.11 pagi..time tu abah nak kuar pegi keja...
Msg abah tu...cam gini...

SELAMAT HARI LAHIR...31 th yang lalu hari ni lah. abah paling gembira di mana 1 hadiah dari Allah 1 anak. Amin.


Zura terharu sangat....sbb zura anak sulung dan dapat zura bayangkan...mak dan abah mesti gembira bila dapat tahu..yang mak mengandungkan zura dulu...rasa sebak pun ada..msg hp tu zura baca masa sampai kat opis tadi...Pastu zura balas msg kat abah...

Abah terima kasih. Kami 5 beradik ni la harta mak & abah.
Hanya mak & abah ja yang kami ada.


Sayangilah ibu bapa..selagi mereka masih ada..kadang-kadang mereka tak perlukan harta benda...tapi hanya ingatan, kasih sayang pada mereka..

Pastu mak zura pun msg gak....

Kak Selamat Hari Jadi ke 31 tahun. Semoga Panjang umur, murah rezeki...

Zura balas balik..

Terima kasih mak kerana melahirkan kak dan kak masih lagi dapat sambut harijadi dgn orang-orang yang kak sayang. Nanti nak balik tiup lilin dgn mak lak...

Kebetulan....zura dan mak serta mak mentua sambut besday pada bln yang sama iaitu Bulan Mac..cuma haribulan ja lain...Terima kasih pada adik-adik ku yang memberikan ucapan harijadi....sebenarnya.. menjak kawin ni ja..mak abah wish besday kat msg hp tapi kali nie..msg abah tu lebih tersentuh...dan sekarang makin kuat lagi ikatan kekeluargaan...dulu zura dan adik-adik jarang nak sambut besday..kerana tiada masa...tapi harijadi zura kali nie..betul-betul bermakna dan terindah...

6 ulasan:

mizfieza berkata...

wah akak..happy besday semoga panjang umur n murah rezeki..

Datin Paduka Bokbong! berkata...

terharunya...best btl la abah zura sporting g2..huhuhuhu

aZuRa AhMaD berkata...

hi mizfieza..tq.....

aZuRa AhMaD berkata...

hi zira...bkn apa..abah zura tu sakit..menjak nie..dok sakit dada ja...biasa la..warga emas...kadang2 sentimental skit...tapi bila baca msg tu..ermm...bertuahnya zura..kerana tiap kelahiran anaknya tu..hadiah utknya..

Datin Paduka Bokbong! berkata...

abah zura umur brape?
sy pn dok rsau ni kt ayah sy. td dpt tau smlm dia accident..mjur dia x cdera teruk! tp dia x bg mak bgtau anak2, mak zira je bgtau snyap2.
yg ralatny, last month dia dh accident, ni accident lg!
degil ayh zira tu...dh mata dia mmg x elok mlm2, dia g bwk moto lg. em...alhamdulillah x apa2.

aZuRa AhMaD berkata...

tu la kan...abah zura ni ada sakit jantung..darah tinggi ..kencing manis..tapi dh ok..cuma jantung ja..dok sakit dada...abah zura tu cam abah zira la..aritu exciden gk...masa bw ayam ke pasar..sian abah zura..pas berenti keje..cari keje lak..keje antar ayam..sembelih ayam...awal pagi kena bgn dh..seawal 4 pagi..