I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Khamis, April 09, 2009

Balik Kangar

Jap lagi zura dan husband nak balik kangar..nak uruskan pemindahan umah...harap-harap selamat la perjalanan masa nak pindah nanti...pastu sekarang pon tgh musim ujan...esok mungkin nak gi opis lama jap..rindu kat kawan-kawan...pastu terus nak pack barang untuk pindah sabtu nanti...tak sabar nak masuk en3 baru...tapi tak kesempatan....pasni jenuh la nak membaca en3 zura kat blog ni nanti..oklah..doakanlah moga perjalanan nak pindah zura nanti berjalan dgn lancar....oklah nak mula perjalanan ke kangar ni....jumpa lagi la...bila zura dah bereskan urusan pindah umah nanti...

3 ulasan:

ONE ZABA berkata...

kalau tak larat angkut...lelong je.

su berkata...

ishh cikgu one nih dr lelong baek bagi kat saya jer! hehehe! gurau2 jer zura...

moga sumer berjalan ngan lancar yer! ;)

aZuRa AhMaD berkata...

>> su : yerlah su...ada ka nak lelong...hehehe..mmg la penat bila pindah nie..nie dah 3 kali pindah...dan kali ke 3 ni kali akhir la kot sbb dok umah sendiri dah...

Alhamdulillah..semua berjalan lancar..cuma nak kemas ja..lom lancar...bersepah lagi..hehehe