I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Sabtu, Februari 28, 2009

Tali Pinggang Keledar Belakang

Pagi tadi pegi pusat servis perodua di Mergong, Alor Setar untuk pemasangan tali pinggang keledar belakang...Dah buat temujanji pemasangan tu pada bln 12 baru-baru nie..dapat tarikh ari ni..kena pegi la kalau tak nanti susah nak dapat tarikh baru...bkn senang...tau..jenuh gak nak call...baru leh dapat...sampai kat pusat servis tu dalam kol 9.45 pagi...daftar dulu..pastu tunggu lak..kat opis pusat servis tu sementara tunggu proses pemasangan..pastu siap disediakan bihun goreng & air kopi...utk pelanggan yang berurusan. Lebih kurang 1 1/2 jam...pemasangan pun siap..selesailah urusan pemasangan tali pinggang keledar belakang...takyah pening-pening dah pasni...sesapa yang lom ada tali pinggang kat keta terutama keluaran perodua tu...cepat-cepat la..buat temujanji..lagipun pemasangan nie free ja..dan tempoh pemasangan selama 3 tahun..kalau nak tahu lebih lanjut..meh klik sini yer..


Pastu zura terus balik Sg. Petani...masuk tol Alor Setar (S) kuar tol Gurun..Malas nak balik jalan biasa...mesti keta byk punya atas jalan...Kuar dari tol Gurun tu masuk jalan lama balik...terus laluan ke Bedong...dan Sg. Lalang...Umah family zura kat Sg. Lalang...Taman Amanjaya Zon Kenanga....umah yang zura beli pun..dekat-dekat ngan umah family gak...tapi pemaju ja lain...sepanjang highway tu sempat la snap gambar...tgk la..pemandu berhemah nie...meter tak lebih dari 110 tau...pastu amik gambar gunung jerai lak..ishh..lama la tak pegi gunung jerai..last pegi pun thn lepas dgn husband tapi time tu ada pengubahsuaian chalet..tak tahulah siap ke idak...pastu sekarang nie ada ladang strawberi lak kat atas tu..tak pastilah kat mana ladangnya...sebab aritu tgk berita ja...kat tv3. Takyah gi Cameron la..kalau sesapa yang teringin nak makan strawberi kan....sbb kat Gunung Jerai pun leh ada strawberi sekarang nie....

3 ulasan:

IxoRa berkata...

Amboi kak!!! Drive sebelah tangan ke tu?
Hati-hati no....

Tak yah la susah2 ke CH ye klu mau mkn strawberi...ladang teh ada tak ?

aZuRa AhMaD berkata...

hehe..ladang teh ja takdak...tapi kalau terigin strawberi je la..gi gunung jerai....kalau nk pi ladang teh kena gak la ke Cameron

Aida Narina berkata...

Hi there, nice knowing u :)

Btw, if you have the time, do visit my sales blog. We have Tie Rack scarves instore :)

This is So Fashion :)