I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Khamis, Februari 12, 2009

Donut

Nih nak citer pasal Donut...masa nak balik ke Kangar dari umah mak kat SP tu.. semalaman tido sana pas balik dari Cameron tu..singgap jap kat Tesco Alor Setar..tu pun husband tak nak singgah..tapi pujuk gak..sbb nak beli brg pastu nak beli Donut kat Big Apple..mmg sedap donut dia..macam-macam jenis dok ada..kadang tu sampai tak tau nak amik yang mana satu pastu beli sekotak yang ada 6 biji donut yang harganya RM 11.90 kot kalau tak silap la dan kalau nak campur-campur pun boleh tapi zura amik 3 jenis dan tiap jenis tu 2 biji ......kalau teringin sesangat tu kenalah beli...sapa-sapa yang suka donut tu singgahlah kat Tesco Alor Setar....

9 ulasan:

nike nazira berkata...

salam..
pe kbr, zura? lma x update.. bz ek..
donut 2 sdap mcm dunkin's donut ke?
tp dunkin's jewish pnya kompeni..ish..2 y bikot xnk mkn dunkin lg 2..hehehe

aZuRa AhMaD berkata...

hi nazira..zura gi kursus sbb tu lama x update..pastu la ni dok korek gambar & citer lama jerlah...kerana kebizian yang terlampau tu..sedapkan donut tu..tapi bkn dunkin donut...tapi sekarang ni macam2 jenis dah donut..

nike nazira berkata...

donut Big Apple sma sedap ek mcm Dunkin's?
sbb sy mmg ska mkn Dunkin's donut...tp since Dunkin's ni yahudi..sy kne boikot..so, kne cri alternatif donut y lain la.hehe

aZuRa AhMaD berkata...

sama mcm dunkin tu...kalau x ada sgt..cari kedai kek..mesti ada donut camtu...senang2 nazira buat sendiri hehehe...mesti sedap

nike nazira berkata...

hehehe...sy x terel pn msak..apatah lg nk wat donut sdri..hihihiihi

aZuRa AhMaD berkata...

zura pun tak pandai la nazira..lagipon nak kena uli kalo nk buat donut tu..ermm..senang2 beli jerlah....hehehe...zira keje lagi ker..@ dah berenti keje..selalu diganggu kwn opis ker...??

nike nazira berkata...

a'aa...lg snang beli...cpat & confirm sdap!hehehehee

sy dh berenti dh awl bln ni.. xthn d ggu2 & pnat plk sbb mmg mlm2 sy x tdo..
tp ni plan rest 2-3bln je..skrg pn tgh apply keje2 gomen je...hrp2 de rezeki..i'Allah..

aZuRa AhMaD berkata...

ermm..takpalah zira..rezki ada dimana-mana...zura ni..syukur sgt dah keje gomen..cuma husband ja...harap2 ada la rezki husband nanti...mesti rasa lega bila tak diganggu lagikan...emmm..

nike nazira berkata...

Alhamdulillah..lega sgt..rs cm sparuh prob hlang!hehehe
2 la..try apply keje gomen..skrg hrp huby je gomen.

zura shat ke?sy x shat plk...dr smlm dmam..ari ni rs ok sket..bru cti CNY ari tu dmam smggu, ni dmam plk.