I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Jumaat, Mei 22, 2009

Sambungan Berpoya-Poya Semalam

Semalam abis ja makan kat umah mak tu...zura gi funfair. nie sambungan yg zura en3 semalam tu....kali nie zura akan masukkan gambar....funfair nie kat Taman Ria Jaya, Sg. Petani..kecik ja tak la besar sgt.....selalu ja balik keja..lalu situ...pastu semlm ajak la husband, adik & bawa anak menakan sekali..Danish..pi amik kat umah mama dia (adik zura) tu pon jenuh pujuk....apalagi..kami pakat dok kata nak pi kat Ben10...hehehe...berhasil la jugak..maklum la..Danish ni suka sgt dgn kartun Ben10 tu..mai tgk.....gambar kat funfair....


ni masa naik fair wheel...zura & husband...adik lak dgn Danish....mula naik cam gayat gak...tapi tak tinggi mana pon...


pas ja turun dari fair wheel tu...amik gambar lak..hehehe..byk lagi gambar.....mai..mai tgk lagi


husband try la game ni...game tembak-tembak...kalau dapat tembak kat sasaran tu...dpt la handphone...tapi tak kena pon....adik pon try..takleh gak..danish pon nak tembak gak...tgk la...danish tu..marah sambil peluk tubuh...sebab nak main tembak tu la..last-last..main gak..dgn pakcu (adik zura)...kuat merajuk btul danish nie...hehehe




antara game yg ada kat funfair tu...

ni antara mainan kat fun fair yang danish naik...


abis ja berpoya-poya kat fun fair nie....gi makan ais kacang lak kat medan makan jam besar Sg. Petani....selalu kalau time keje..zura slalu mkn ais kacang nie dgn kwn opis...malam pun buka gak kat medan makan jam besar nie...tapi ais kacang dia special skit..ada vanilla ais..atas ais kacang tu...sedapnyaa.....tabur coklat rice....dgn kacang......terliurnyaa....zura & husband amik ais kacang...adik zura lak laici kang...danish...milo ais.....kalau sesapa yang penah makan kat tempat mkn tu....dan nak merasa ais kacang tu...leh la pegi ke gerai no. 7.....


abis ja mkn ais kacang...melepak jap kat Dataran Jam Besar, Sg. Petani...best gak...sambil-sambil tgk keta yang lalu-lalang..pastu amik gambar Jam Besar....kalau nak gi kedai kain Kamdar @ Nagoya..selalu la..org kata..kat jam besar...kalau turun keretapi kat Sg. Petani pon..akan nampak la jam besar...dari zura kecik lagi...masa pindah ke Sg. Petani nie..mmg jam besar tu dok ada dah..sampai la sekarang.....tgk la gelagat kami bergambar...danish pon..tersenyum ja...kalau tak tu..susah nak amik gambar....asyik buat muka ja...hehehe...sekali-kala...best gak kuar berjalan-jalan mlm....lagipun semalam husband tak keja...terluang gak masa bersama.......



1 ulasan:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

bestnya danish jalan ngan makyong