I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Jumaat, Mei 08, 2009

Ari Ni Kat Ipoh

Ari ni zura tak keja..cuti...kat Kedah cuti ari Jumaat & Sabtu....kol 3 ptg tadi zura dgn mak, abah & adik yang kecik tu...bertolak dari umah ke Ipoh....esok besan mak abah....mentua adik yang kat Ipoh tu kenduri kawin..anaknya yang no.3..yang last tu kawin...mlm ni pakat bermalam kat umah adik di Ipoh yang keje polis tu...lagipun mak abah & adik tak penah datang lagi..zura & husband dah dtg bermlm masa nak pegi cameron highlands bln 1 aritu
nasib baik la adik bawa laptop dia...skali broadband....adik cuti blaja 2 bln.....leh la melaram pakai broadband dia..hehehe....tapi laptop zura tu tak la secanggih laptop sekarang.....tu pon beli dari adik harga RM 500.00...hehehe...janji leh pakai....ada tag dari adik zura...rasanya pas balik kenduri nanti baru leh apdet.....

8 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

selamat berkenduri kendara ye kak zura..lama x borak2...rindu lak..hehheh

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

wahh..camna tukaar layout tu

Zamz berkata...

wah kat ipoh pun sempat update lagi ek

aZuRa AhMaD berkata...

>> tuya : hehehe..dtg kenduri pastu edar kad kawin skali...bln dpn adik kak zura nak kawin....

aZuRa AhMaD berkata...

>> yanadzul : haaa..angah nanti ajar camna nak tukar template blog..kak nak cari yang biasa2 ja...lehhh??????????

aZuRa AhMaD berkata...

>> zamz : kat mana2 pon kalau ada broadband..senang ja...hehehe..ni sbb adik yg balik cuti blaja tu bawa....apalagi....apdet la....hihi

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

jangan lupa buat tag angah bagi belambak2 tu..jgn segan2 nanti damia pok makyong..kui

aZuRa AhMaD berkata...

>> yanadzul : wokeh nanti makyong balas tag ok...kuat dah ka damia nak pok makyaong hehehe