I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Selasa, Mei 19, 2009

Lestary - Cinta Untuk Ain


Malam nie..episod terakhir bagi Drama episod Cinta Untuk Ain....sempat la tgk episod ni sampai abis...citer ni best sgt...tak taulah pada org lain...lakonan Nabila Huda & Que Haidar..mmg berkesan...tapi episod last ni mmg sedih....walaupun hanya 13 episod tapi mmg best la citer nie....kalau sesiapa yang ketinggalan episod tu leh layari kat www.tv3.com.my

6 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

akk..Tuya x pernah pun tgk cite tu..
bukan x tgk drama melayu,tapi kalau malam jgn harap le dapat pegang remote tv tu..
eri biasa la..espn,hbo,dicovery channel..
tapi bile tgk promo drama tu macam best..

aRe_uDear berkata...

Masa mula2 episod dlu ader gak follow cite nih, pas2 middle of d story x tgk dah.. lik2 malam tdi trase nak tgk balik.. wakakaaa layan jer la.. walo pun x tau bebetul citenyer tpi mmg best...

miss_edura hanum_bte_haji mISKan berkata...

+epy ending yang telah dijangkakan+
+mula2 edura follow then middle tu dah xikuti cz dah kat hstel mls nak p bilik tv+
+tapi dah nak ending baru tngok+
+oklah endingg dy+

aZuRa AhMaD berkata...

>> tuya : kak zura nie..sekarang ada tv 2...satu yg psg astro..yg satu lg kat bilik tido...tak rebut la dgn husband..masa kat kgr tu...husband beralah...tgk kat kedai....chanel astro tu..cam bola ka..cinta utk ain mmg best...

aZuRa AhMaD berkata...

>> are_udear : bestkan citer tu...tapi sekarang leh tgk kat web tv3 & youtube....kalau ada citer yg tertinggal tu..lagipon sekarang ramai yg pakai laptop & broadband..@ streamyx...

aZuRa AhMaD berkata...

>> miss edura hanum : ooo...tapi ok la tgk gak tu...hanum blaja lagi ka?takpa..leh tgk kat internet la ni...tapi endingnya bestkan...romantis gitu..