I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Rabu, Ogos 05, 2009

Dugaan..

Semenjak zura demam aritu...lama btul zura tak tgk blog..ingatkan mc sehari ja...tapi kena mc lagi 2 ari..kiranya 3 ari la zura mc.. kebetulan lak modem rosak masa zura mc ari pertama..pastu..mak lak jatuh sakit...mmg dugaan betul....walaupun zura dah baik dari demam..tapi selsema tu tetap ada lagi....mudahan-mudahan..zura sembuh la dari selsema nie...maklum la sekarang penyakit H1N1 nie...makin berleluasa..tak kira tua atau muda..yang akan menghidap dan menjadi mangsa korban H1N1...

sakit mak pon dah hampir sembuh...minggu dpn lak..zura akan menghadapi exam perkhidmatan di alor setar...harap-harap tu..nanti leh la jawap....

oklah..terima kasih pada yang sudi berkunjung ke blog zura nie..
zura amat menghargainya...

jumpa lagi ya....

6 ulasan:

aRe_uDear berkata...

alhamdulillah da chat.. yer la skrg nie mcm2 penyakit wujud cam h1n1 nie bahye sggh.. kene jga diri slalu..
psstt.. nak wish kat akak gud luck k tuk exam tu t.. ;)

T.u.Y.a berkata...

lamanya nak tggu akk update..
harap2 sumenya ok kak..sumenya sihat..

kena study lebih tu nak exam..minta2 le soklan senang kan..

IxoR@ berkata...

sy tetap tgu update dari akak...

;D

aZuRa AhMaD berkata...

>> are_udear : yerlah...H1N1 sekarang nie mudah ja..dijangkiti...risau gak sbb kat opis nie mmg berurusan dgn org ramai..

aZuRa AhMaD berkata...

>> tuya : sian tuya tunggu apdet baru...hehehe..apa nak buat inilah dugaannya..ermm..harap2 soklan2 tu senang la nak dijwp...lama x amik exam nie...nie exam utk perkhidmatan pembantu tadbir...utk pengesahan jwtan..doakan utk kak zura yaa..

aZuRa AhMaD berkata...

>> ixora : wahh...tima kasih...sayang kat ixora...muah..muah