I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Khamis, Januari 15, 2009

No Idea

Hiii...ermm.....sebenarnya banyak yang nak dicoretkan dalam blog ni...tapi ketandusan idea jer nie...ermm...lagi 2 ari kiter dan hubby nak cuti-cuti malaysia...lama tak bercuti..tempatnya..rahsia...hehehe...akan diberitahu bila tiba masanya nanti...hubby ni tak sabar nak pegi tempat idaman dia tu..thn lepas dah pegi sekali..itu pun kebetulan amik adik balik dari ILP Selandar, Melaka sebab dah abis blaja...pegi berkonvoi dgn mak abah...pastu adik yg no. 2 tu tunggu kat sana...mmg hubby teruja sgt dah nak pegi....katanya tak puas pegi thn lepas...so kali ni kita berdua jer 3 ari 2 malam lagik.....sambil tu nak rehat dan release tension......yerlah asyik keja saja...pastu tak ada masa nak bercuti.....
Sebenarnya pas kawin lagi mmg teringin nak pergi honeymoon kat situ..tapi kerana ada hal yang tak dapat dielakkan...so honeymoon pun kt penang jer...

1 ulasan:

chi am berkata...

owh bestnya la nak p bercuti2an ye.. enjoi k!