I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Selasa, Julai 21, 2009

Rindunyaa..!!!

Alhamdulillah..streamyx zura dah pon leh pakai...tak tahulah..bila leh guna..zura try pon mlm tadi....tgk-tgk dah boleh online....pasni nak kena bereskan bil-bil tmnet lak.....

sebenarnya...rindu pada husband nih..patutnya sabtu & ahad husband cuti..tapi ari sabtu kena ganti kawan yang tetiba cuti emergency.....pastu sehari je la..ari ahad baru-baru nie....zura lak keja...ada masa berdua pon..pas balik keja....pastu malam gi mkn-mkn kat Hotmas Sg. Petani dgn kwn husband & wifenya....abis makan...zura & husband gi Sp Walk...dah tgh mlm....tapi ramai lagi org...

gitu la...zura & husband...dok umah pon berdua...gi mana-mana pon berdua kalau kedua-dua ada sekali..adik-adik zura kata kami berdua nie macam org bercinta ja..yaa hari-hari bercinta..ntah la...kdg-kdg timbul rasa rindu....kdg tak sabar ja tunggu husband cuti...syukur kerana walaupun tanpa zuriat...umahtangga kami masih bertahan....dan semenjak berpindah ke rumah baru nie..zura rasa hepy....dgn kehidupan sekarang....

macam-macam aktiviti zura & husband tengah rancang....pegi melancong....
bercuti....berdua...pasni nanti....mungkin pas raya takpon awal tahun dpn...ingat nak pegi Kelantan lak....awal tahun baru-baru nie dah pegi Cameron Highlands....gi Kelantan leh la shoping tudung & kain batik sutera...Insya-Allah....

rindunya ayang pada abang......tiap detik..tiap saat....



2 ulasan:

R LEeN berkata...

suka tengok org lain happy n bahagia....

aZuRa AhMaD berkata...

>> lina : zura pon suka gak tgk semua kwn-kwn blog kita happy & bahgia...