I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Khamis, Julai 02, 2009

Flip Flap Flower




Petang tadi..pas balik keje terus gi umah mak...pastu gi pasar malam kat Taman Bandar Baru...dulu family zura mmg dok kat taman tu....umah tu ada lagi..abah selalu gi sana...

niat hati tu nak cari makanan la..utk berbuka satgi...jalan-jalan ja..jumpa la benda nie...yang mmg zura dok cari selama nie...kalau tak silap la..dulu harganya mahal..ada la nak dkt 3o lebih..tapi yang nie zura beli RM10.00 ja..dah murah kot harganya..zura cari makanan dulu nak balik ja singgah beli..geram tau...dok lama dah berkenan benda nie...cuma tak sempat nak cari ja..nie la FLIP FLAP FLOWER...zura amik kombinasi kaler pink, hijau & biru...kaler lembut...kiut ja tgk...zura letak kat keta kancil zura....flip flap flower ni tak yah pakai batery..hanya tenaga solar (cahaya matahari) pastu bergerak la bunga tu....


video

tgk bunga & daun tu bergerak....

tercapai sudah hajat sbb dah dapat beli flip flap flower ni..


10 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

ni mesti nak letak dalam keta kan kak?
nanti dia joget2..hehehhhee..member tuya nye keta pun ade..

aZuRa AhMaD berkata...

>> tuya : pandai pon tuya....dia joget tu la tak tahan tgk..geram....sbb comey..hehehe...tgk keta org lain ada..tingin lak...

IxoR@ berkata...

uhhh...dah byk Ixora tgk dalam kereta semua org!

Memang menarik....terlentok-lentok bunga tu.

ONE ZABA berkata...

kat atas ni tujuh hinggit je harganya...lagi murah!!!!

aZuRa AhMaD berkata...

>> ixora : nak buat camna..sekarang baru nak beli hik..hik..ketinggalan zaman

mYpRecious berkata...

kite pun ade dulu kak.. Tapi kan lpas bape bulan, dy tak gerak2 dah.. try cek tgk rosak ke ape bunge ni, nape tk joget2.. rupenye bhgian dlm dy dh cair kak.. cos panas sgt duk lam kete.. hikkss..

aZuRa AhMaD berkata...

>> ONE ZABA : itu harga di tempat en. zaba....tempat zura mmg rata-rata penjual jual harga RM10.00....

Datin Paduka Bokbong berkata...

yeyeh!!!
zura dah ade flip-flap flower!!
bulih kite geng!hahahaaha!!
comel2...
xD

aZuRa AhMaD berkata...

>> myprecious : flip flap tu takleh direct dgn cahaya...kat kotak ada penerangannya...takpalah..beli ja yang baru..hik.hik

aZuRa AhMaD berkata...

>> datin : yehhh..sekarang kita dah geng...mmg comel...cam tuan dia laa.....hehe