I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Sabtu, Julai 25, 2009

English Cottage










Masa zura nak balik dari Festival Kedah Sejahtera di Bandar Laguna Merbok...zura terjumpa satu kedai nie English Cottage..semuanya bertema english style ...macam-macam barang yang dijual....mmg geram ja tgk...zura apalagi...snap la gambar kat kedai tu.....cantikkan?? zura pon tingin gak tapi takkan tukar semua perabot...mungkin campur-campur la..tapi yang bersesuaian...kalau tak nanti caca merba ja...

tapi kalau ada yang minat tu..mmg akan usahakan cari barang hiasan & perabot english style nie..walaupun mahal sekalipon....tapi sebagai pengguna nie...tak semestinya yang mahal jadi pilihan..yang murah pon kualiti bagus gak...asalkan kita pandai memilih & bijak membeli....

penah zura tgk dalam satu majalah nie...ttg hiasan rumah seorang peminat english style nie...semua barang hiasan dari depan sampai ke dapur penuh dgn english style....tapi bila banyak sgt..nampak serabut pon ada..mungkin penyusunan perabot & ruang umah yang sempit...& barang yang terlalu banyak

kalau pi cameron highlands.....ada satu hotel tu.. taman bunga & bangunan english style.. cantik sgt...ermm....bila la nak pi cameron?????? satu lagi tingin nak pi....bukit fraser...

4 ulasan:

IxoR@ berkata...

Cantik la sis....

Kalau la umah sy adalah umah 'sendiri' mau teruja menghias sebegini rupa...

aZuRa AhMaD berkata...

>> ixora : hehehe..tu baru tgk gambar ja...kak zura yg tgk dpn mata pon mcm nak terkam ja...sbb cantek sgt...gerammm...

NoRT berkata...

HHUHUHU... kat tesco extra seb jy pn ada outlet nih

aZuRa AhMaD berkata...

>> nort : tu la..mak pon ada bgtau...kat sana pon ada outlet camni....