I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Isnin, Jun 22, 2009

Husband Amik Dgn Bas ????

Tak tau la nak kata...ini citer lawak ke apa.....hehehe....sebenarnya ari ni husband antar zura gi keje...sbb husband nak pakai keta gi alor setar..ada urusan kat sana..nak pakai keta yg satu lagi tu dok sakit ja...takleh nak bawa sgt..dlm proses nak repair..sebenarnya husband ni baru ja sampai umah balik dari keja...kol 4 pagi tadi...pastu sampai la ptg tadi masa amik zura balik keja lom lagi tido..tapi bkn itu yg zura nak citerkan..

ptg tadi husband amik zura dgn bas mara liner....terkejut tau....kwn-kwn zura
yg tgh dok tunggu husband depa & teksi time tu...pulun gelak...hehehe..husband pon sengih-sengih ja...patut la..fon bagitau kalau dah kuar opis tu bgtau la...rupanya mai amik dgn bas...terkejut beruk la...mana keta??husband kata dok kat bengkel bas mara..tinggal sana sbb kena bawa balik bas utk ditukar pastu tadi mlm husband antar bas balik ke bengkel...balik mai sp dgn keta...bawa adik zura & anak menakan si Danish....ari ni cuti tapi husband kata kira overtime gak...ermm...kira keja gak la..

tu pon pas naik bas...kwn fon..si farah.. nie la antara perbualan kami...


Farah : Askum kak zura...kami 2 nie dok gelak tak abis lagi nie..sbb husband kak zura mai amik dgn bas..

Zura : hahaha......tu la terkejut gak....

Farah : Kak zura nak tau dak....kak ani tergugat nie sbb org jemput kak ani dgn teksi ja..tapi kak zura lagi panjang...husband jemput dgn bas....hahaha

Zura : hahaha.....best pa....takpalah..esok mesti kecoh punya kat opis...takpa la kita sembang esok tau...hahahaha...


time tu kat trafik light..pastu lalu balik kat tepi opis....kwn zura nampak lagi bas yang husband bawa tu...sambil tunjuk2...hehehe.....bkn apa...kat pekan sg petani nie...bz dgn keta...tambah2 pas balik keja....husband lak mai amik dgn bas...kawan-kawan lak jenis hepy punya org...

sebenarnya zura kagum dgn husband.. kejanya sebagai pemandu ekspres mara liner....walaupun husband zura nie ada Ijazah dalam Perakaunan....disebabkan susah sgt nak dpt keje dalam kerajaan * tu la impian husband..nak keja kerajaan
husband pun tak kisah la keje bawa bas pon..janji halal.....mudah-mudahan impian husband zura nie akan tercapai la suatu ari nanti.....zura pon syukur dgn segala yg ada sekarang nie..umah pon umah sendiri dah...zura pon bekerja tetap dlm kerajaan....cuma anak saja lom ada rezki lagik....


8 ulasan:

Datin Paduka Bokbong berkata...

hihihi..klaka cite zura nih!
tp kn, cm sweet je tau hubby zura p amik zura dgn bus..sweet gile!

kapel yg romentik sggh :))

p/s : sma 2 kite usaha & berdoa agar kite dpt anak..amin

roslina berkata...

rajin nye hubby amek lesen bas

IxoR@ berkata...

hahahhahaa...

kak patut rasa 'vanga'....bukan semua org dapat peluang macam tu.

aZuRa AhMaD berkata...

>> datin : hahaha sentiasa romantik...
Insya - Allah mudah-mudahan kita ada rezki nak dpt zuriatkan...caiyok2...usaha lebih lagi hik..hik

aZuRa AhMaD berkata...

>> roslina : bkn rajin amik lesen tapi mmg wajib kena amik lesen kalau nak bawa bas....pasni amik lesen apa lak...????ermmmm.....

aZuRa AhMaD berkata...

>> ixora : uihss...mmg bangga tau..bkn senang amik dgn bas...kenangan manis tu...hehehe

eiza in the house.. berkata...

kak zura..klu cm tu suh hubby akak ambik lesen kapal terbang..karang leh jemput akak naik kapal terbang pulak..best tu kak..hehe

aZuRa AhMaD berkata...

>> eiza : wahhh...dasat tu..ternganga mulut la..kwn2 nanti...hahahaha