I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Rabu, Oktober 10, 2012

Menu Makan Malam Tadi..

as-salam

alhamdulillah rasa seronok pula dpt menulis blog nie..yg lama zura tingggalkan...ari ni tak masak...jadi jawapnya mkn kat luar ja dgn asben...kali nie try mkn kat kedai lain lak...ingat nak ke hotmas...mmg best mkn situ..tp zura ajak asben mkn kat berigani gam 88 kat lot 88....yg berdekatan dgn traffic light ke CMart yang baru buka tu....ok jugak makan situ...tadi zura amik nasi beriyani ayam...asben lak daging....jom tgk nasi beriyani zura dan asben..hehehe..jgn terliuq aaa.....

 yang ni nasi beriyani zura punya



nie lak asben punya...pastu amik lagi nasi tambah sepinggan..mmg kenyang....dan semuanya hanya rm20.00 sahaja.....ok la....sedap..dan puas ati gak...masa pi makan pon org tak ramai sgt...jadi dpt mkn pon awal la...hehe..


pas makan..ajak asben ke CMart lak..nak tgk perkembangan terkini..hehe..ada lagi kedai yg dlm pengubahsuaian seperti marrybrown, sushi, gsc lite, bowling....waaahhhh...takyah jauh-jauh la pasnie...tgk wayang...walaupun ada 2 panggung wayang yg sedia ada..tapi asben suka tgk wayang kat TGV AEON Perda dgn GSC Sunway....masa nak balik tu...tingin lak aiskrim yogurt ala-ala tutti fruti tu...dan sebenarnya zura pon lom penah mkn kat tutti fruti tu...uisss..harga leh tahan jugak....tapi yang nie...best jugak...ICE QUEEN kat tingkat atas...zura amik vanilla dgn stoberi..pastu letak bahan atas aiskrim yogurt tu dan timbang...RM17.90 tapi kena bayar hanya RM15.90 ja....kalau timbang harga melebihi RM15...akan diskaun RM2.00..best tu....syer la dgn asben..jenuh nak abis gak tu....walaupun satu bekas...


tadaaa....yummmehhh...sedap la....mmg bekas ni besar..mungkin yg sedang...bekas besa lagi pon ada...kalau tingin sila ke CMart yaa...hehe...ok la...setakat ini dulu yaa....

2 ulasan:

TuYa berkata...

welcome back kak zura..
rajin2 update yer..

aZuRa AhMaD berkata...

Hehe..Insya-Allah...tuya..mmg rindu nk tulis blog nii...