I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Selasa, Februari 23, 2010

UNCLE NAK BAGI CD FREE


Jgn lupa amik banner bwh nie...boh kat blog masing-masing


Uncle punya blog bermurah hati nak bagi
cd Faizal Tahir nie....isshhh...sapa yang tak nak
mmg nak sesangat la...cd original tau...
kat bawah ni...syaratnya....jom join...

  • buat link ke blog uncle pada banner tersebut...dan jangan lupa seperti biasa letak link ke sini sebagai bukti penyertaan
  • syarat lain..mesti menjadi follower uncle !
  • tak perlu tulis entry..hanya letak banner ajer
  • peraduan yg uncle anjurkan berupa cabutan bertuah..hadiah nya adalah sekeping CD ori dari Faizal Tahir yang berjudul - Aku+Muzik+Kamu (masih panas sebab baru beli jer)
  • sebab hadiah ini terhad..tempoh pernyertaan cuma seminggu jer
  • bermula pada hari ini hingga minggu depan (20hb hingga 27hb Februari 2010)
  • tarikh tutup jam 9.00 malam pada 27hb Februari 2010

6 ulasan:

maiyah berkata...

moga berjaya :D

aZuRa AhMaD berkata...

>> kak maiyah : hehe..cuba nasib ja nie...isi masa lapang...mana la tahu....ada rezki sbb cd tu satu ja...ramai yg nak..sapa la yg bertuah

just call me uncle berkata...

moga berjaya...uncle akan mengadakan contest setiap bulan..jika kecundang masih ada lagi sinar utk menang dikemudian hari hihihh..

~♥ iella ♥~ berkata...

nk try...nk try...

aZuRa AhMaD berkata...

>> just call me uncle : waahhh...best nih...tiap bulan buat contest....

aZuRa AhMaD berkata...

>> iella : try..jgn tak try