I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Ahad, Februari 28, 2010

GIVEAWAY FROM NEW ZEALAND



Giveaway nie..jauh sgt..dari New Zealand
sempena ulangtahun kelahiran nida...
maka nida anjurkan giveaway nie..

zura cube jerlah...
zura suka hadiah kain @ keychain tu....
sapa nak join...tgk kat bawah nie...


Syaratnya:
  1. Perlulah@wajib menjadi followers blog ini.
  2. Letakkan blog ini dalam blog list anda.
  3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA.
  4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog ini).
  5. Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.
  6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
  7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak.

Mereka yang bertuah akan menerima ketiga-tiga souvenir di bawah:




2 ulasan:

maiyah berkata...

akak pun join gak le

aZuRa AhMaD berkata...

>> kak maiyah : join jgn tak join..hehehe