I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Jumaat, Disember 11, 2009

SANTAU....!!!!!!!











Semalam tgk wayang citer SANTAU.......fuuhhh...mmg best la citer tu...
kemarin lak baru keluar citer tu....ajak asben la...gi tgk
tapi sebelum tu online dulu tgk time tayangan....tgk kol 11.30mlm
kat panggung TGV Jaya Jusco, Bandar Perda

ajak mak tgk sekali....abah cam biasa taknak pegi sbb pagi-pagi nak kena keja
sementara tunggu nak masuk panggung..apalagi amik gambar laa...
orang pon tak ramai sgt yang nak masuk tgk..sbb jumaat keje
zura lak..ari jumaat & sabtu cuti....kat kedah
tapi rasanya cuti ujg minggu nie mesti ramai yg nak tgk

cayalah....zura rasa meremang ja tgk citer santau nie....tak taulah
berapa kali dok meremang bulu roma....
mmg best...wajib tgk tu..pada sapa yg blom tgk...
citer nie lagi seram...dari citer seram yg lain kat panggung sebelum nie
pelakon utamanya pon..wpun baru tapi lakonannya mmg ada kelass...


2 ulasan:

ieyza berkata...

sonoknyerr dpt gie tgk wayang...iza since dh ader ank...acara wayang nie dah terkeluar dari senarai tmpt untuk berhibur...winduu sesangat kat screen besoo tu...kalau dulu..once a week sure muka laki bini ader kat tmpt wayang tu...biler nak pegi nie???nak tgk wayang!!!

aZuRa AhMaD berkata...

ieyza : luangkan masa berduaan gi tgk wyg dgn husband tau...menjak dok kat sp nie..kami berdua kerap tgk wyg...tgk citer gak..kalau tak best..tak tgk la..buang duit ja kalu tgk