I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Rabu, Disember 09, 2009

CONTEST MELARAM DENGAN HANDBAG

Contest di blog fiza...nie pertama kali la zura masuk contest kat blog nie..cuba-cuba jerlah..mana tau ada rezki...gambar zura bergambar dgn beg nie masa gi cameron highlands awal thn nie..zura suka dgn beg nie..sbb besar..ruang dalam luas...senang nak isi barang...beg nie beli kat queensbay mall, penang





Sempena dengan besday FIZA pada 2 Disember ini..hehe

Tarikh Tutup 11 Disember 2009


Terma-terma & Syarat-syarat

1. Add blog Fiza di bloglist@blogroll dan jadilah Follower..
selesai

2. upload banner Contest Melaram Dengan Handbag di sidebar dengan link ke entri http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/11/contest-melaram-dengan-handbag.html
selesai

3. Buat entry khas untuk contest ini
selesai

4. upload satu gmbr paling bergaya dengan handbag anda
selesai


5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke Fiza
selesai

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang Fiza nk view entry korang.
selesai

7. 3 Pemenang akan dipilih berdasarkn gaya yg menarik



tadaaaa...nie la gaya zura dgn beg.....


2 ulasan:

maiyah berkata...

bleh le akak snap gmbar hndbag kat krusi rda hehe

aZuRa AhMaD berkata...

>> kak maiyah : bleh sgt tu...janji tayang HANDBAG...hehehe