I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Khamis, November 12, 2009

A&W

assalamualaikum...
amboi dekat seminggu zura sepi dari blog nie...
ermm...takdak modal nak citer dlm blog nie....

gambar atas tu..zura pegi mkn-mkn kat A&W dgn asben kat Tesco SP Selatan....
kalau nak diikutkan..A&W nie..dah ada dulu
kat SP Plaza...tapi kurang sambutan kat situ...

semenjak ada kat Tesco ni...ramai gak org....yg paling zura
suka kat A&W nie...ialah air rootbeer....satu mug besar..
jenuh gak nak abis....

sekali-kala..makan di luar ok gak....lagipon zura lak baru
balik dari kursus...2 minggu lak tu...
apalagi..jejalan la dgn asben....

tgk tu muka zura..bulat ja kan....mmg lalu mkn masa kat kursus tu
tiap ari mmg ada satu menu nie...lauk ayam ja..pastu campur dgn menu yg lain
zura lak kdg tak mkn ikan....hentam amik ayam la tiap ari...
muka pon cam gelap skit...kat PD tu..mmg panas ja..time nak balik lak baru ujan turun..
tunggu zura en3 ttg kursus..takpon leh tgk gambar kursus kat facebook zura....ok....


4 ulasan:

maiyah berkata...

A&w ni dah lama kan, ingt masa akak kecik2 kakak sulung bwk gi tgk wyg pas tu singgah A&W nih

IxoR@ berkata...

sis...ixora paling suka root beer float (betul ke ejaan nih?) hehhee...sedap...

aZuRa AhMaD berkata...

>> kak maiyah : pekabar kak maiyah..sihat ka...lama dah a&w nih..tp baru ada kat sp

aZuRa AhMaD berkata...

>> ixora : btul kot tu ejaan dia..hehehe..yg tu kak zura tak try lagik...ada aiskrim kan kat atas dia