I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Isnin, Mei 03, 2010

DAM-DAM DUM..


Dam-dam dum...bunyi mercun...
uikss...cam nak raya jaa...tapi tu la..
dah 2 ari..ada org main mercun kat kawasan
perumahan zura nie....
mcm best ja...cam time posa ja
pastu bunyi mercun nie..
lagi sakan bila lagi seminggu nak beraya...

sebut pasal puasa nie...tik..tok...
nak menjelma dah...lebih kurang
lagi 2 bulan lebih ja lagi...jap ja rasa
puasa pon baru ganti 4 ari...tgk la..
minggu dpn ka leh kot ganti Insya-Allah...

kalau yg ada anak tu...persiapan raya
pasti dibuat awal...beli sikit-sikit
untuk anak dan keluarga...
zura nie..wpun lom ada anak...
nak juga buat persiapan diri sendiri
serta untuk suami...

kalau ada rezki lebih leh belikan baju raya
utk anak sedara...
utk mak pon zura dah belikan sepsg
utk zura ja blom lagi...bln 6 @ awal bln 7
nie..leh la kot beli kain...

nak beli sekarang....tgh simpan duit
utk gi jejalan dgn husband minggu dpn....
lama tak gi jejalan jauh...lagipon...tempat
yang nak gi nie...pon...last gi berdua
thn 2004 pas tsunami....pastu thn 2008
masa gi kenduri....tu pon...tak jejln mana pon..

ok la...sapa yg tak ganti lagi posa tu...
harap-harap dpt la..ganti cepat-cepat
sok dkt nak posa baru kalut nak ganti....



4 ulasan:

TuYa berkata...

salam kak..
Tuya pun banyak hari lagi puasa lom ganti..
jap je rasa kan baru je raya tahun lepas..dah nak puasa lak tahun ni..

nak g jalan mana tu?
nak skodeng..buleh?hehhehe

aZuRa AhMaD berkata...

tuya..kena ganti posa cepat2 tau...tk sabar nak tunggu kedatangan ramadan..

nk skodeng??? mai ler..hehehe

Ann berkata...

Zura..awat depa main mercun ada perayaan apa tu? wah nak p jenjalan pulak no...heheh best...best..kami payah nak jalan2 jauh2 faizal x suka drive long distance..kalau dekat2 maulah dia..

aZuRa AhMaD berkata...

>> ann : x tau la...pasai apa depa main mercun..tp cam best ja..hehehe.

saja la jejln...sekali kala nie...leh release tensenn