I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Sabtu, Disember 13, 2008

Lamanya Cuti Raya

Baby Sya belum cukur kepala


Baby Sya dgn Maklong

13 Disember 2008 (Sabtu)

Lamanya kiter cuti raya di Sg. Petani..husband pon dah mula tanya bila nak balik hehehe..rindu la tu...lama tinggal umah. Lama cuti sbb husband keje..kalau dok kat umah pun boring...esok besday husband...dah beli hadiah..nak surprise jer bagi balik malam nanti...Malam nanti baru nak balik Kangar....lagipun sian kat mak..sbb bz dgn cucu yang baru lahir (adik baru bersalin anak ke 2)...buat pulut kuning kenduri cukur kepala pastu dengan tetamu yang datang beraya nak tgk baby skali. Kali ni baby girl..namanya Nur Damia Batrisya tapi abangnya (Danish) panggil 'Baby Sha'. Tumpang kasih sayang pada anak sedara la dulu...kiter takde rezki nak dapat baby lagi...Moga Allah makbulkan doaku dan suamiku untuk perolehi zuriat sendiri.....sini kiter masukkan gambar baby Sya dgn maklong....

2 ulasan:

nike nazira berkata...

sma la kite..
insya Allah, mg2 ade rezeki kite nanti..amin..

aZuRa AhMaD berkata...

yerlah nazira..tumpang kasih syg anak sedara..lagipun ini semua kerja Tuhan..kita hanya berusaha