I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

SILA TINGGALKAN LINK ANDA....TQ..MUAHHHSS

HALWA TELINGA

Isnin, April 26, 2010

Penempatan Pegawai Kumpulan Sokongan Ke PDRM



Penempatan Pegawai Kumpulan Sokongan Ke PDRM

Pihak Kerajaan sedang melaksanakan pengisian pegawai kumpulan sokongan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N17, Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W17 dan Pegawai Khidmat Pelanggan Gred N17 bagi jawatan di Perkhidmatan Gunasama Persekutan di bawah KPPA di seluruh Negara. Oleh itu, Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) mempelawa kepada semua pegawai-pegawai jawatan kumpulan sokongan berkenaan yang berminat untuk mengemukakan permohonan dengan menggunakan borang online yang telah disediakan DENGAN KADAR SEGERA sebelum 29 April 2010. Semua keputusan pertukaran/penempatan adalah tertakluk kepada keputusan akhir Jabatan ini.



Ini adalah artikel yg zura dpt dari laman web JPA
cam best ja..tawaran tu...tapi tgh dok pikir dulu
sebelum nak buat keputusan
ingat esok nak call dulu JPA...

ada tak Pembantu Tadbir (P/O) N17 yang penah
bertugas @ sekarang bertugas di PDRM???
nak la zura bertanya pengalaman yg
penah bertugas kat PDRM nie...

Sabtu, April 24, 2010

TUPPERWARE FOR MOTHER'S DAY GIVEAWAY


Giveaway sempena Hari Ibu
Nak join klik sini

Tarikh tutup : 7 Mei 2010




Hadiah..Small Saver with gift box



Tajaan dari Dini's Tupperware Kiosk


Ini gambar zura dgn mak....
diambil masa adik zura tunang....
Selamat Hari Ibu..buat mak zura..


NI TMN PERUMAHAN..BKN KAMPUNG



Gambar dari Google


Hisshh...yang tinggal di taman perumahan
korang penah tak alami mcm yg zura alami ptg nih...
taman perumahan zura ni..baru ja setahun...
mmg baru sesangat la...

tapi yang buatkan zura betul-betul hangin
nie..ialah sbb ada sorang jiran ni yg tak reti bahasa
ada ker...bakar sampah dpn umahnya.. dpn jalan...
dgn asap berkepul-kepul...
malas betul nak buang sampah...
main bakar dpn umah ja....
cepat-cepat zura amik baju kat jemuran
tak tau la dia sedaq ka tak..

haaiii...ni bukannya kampung....tapi nie
kawasan perumahan...
tapi tu laarr...nak tego pon susah...
yerlah..nak kena jaga ati jiran nie...
dah la kurang nak menegurnya...

zura pon cam tak berapa best kalau
berjiran dgn org yg jenis camni...
jiran zura nie...mmg jenis tak
mesra rakyat....patutnya kena la bertegur sapa
kdg bila zura tegur.... tak dgr...ke buat-buat
tak dgr....pastu kalau zura dok dpn umah
buat-buat tak nampak ja...
jenuh la kita lak nak tegur dia...

tapi sib baik ada sorang akak ni...jenis
yang mahu bertegur...tak la rasa cam
terasing ja....ntah la..
nak kata tak bertegur...tegur gak...
agak gak jiran yg murah bagi senyuman
lebih baik kita sedekah senyuman pada jiran
jgn tunggu jiran @ org lain nak mula dulu
macam-macam pesen....la..

KUIH CARA MANIS

Haii...busannya ptg nie..nak buat apa pon malas ja..
tetiba ja..tingin nak mkn kuih cara manis nie...
bahan lak dah ada kat dapur tu...
jadi zura pon dgn gigihnya...buat la
kuih cara nie...sedap mkn petang camni..
buat pon sikit ja...lagipon en. somi takdak..
sbb gi keje...jadi buat utk ngap dlm mulut
dan selebihnya bagi kat mak abah rasa...






KUIH CARA MANIS


Bahan-bahannya :

100 gm tepung gandum
200ml santan
pewarna hijau 2..3 titik
1 biji telur ayam
1/2 sudu garam
sedikit air
gula utk inti

Cara-caranya :
  1. Campurkan tepung gandum, santan, garam dan telur. Kacau sebati. Kemudian masukkan pewarna hijau. Jika adunan pekat, campurkan sedikit air. Tidak terlalu pekat @ cair.
  2. Panaskan acuan, sapu dgn myk masak. Masukkan adunan tepung tadi, biar sekejap, kemudian masukkan 1/2 sudu kecil gula pada setiap acuan kuih dan tutup acuan tersebut.
  3. Pastikan api kecil supaya kuih tidak hangus. Jika kuih dlm acuan lekang jika dicungkil, bermakna kuih cara tadi dah masak...Selamat Mencuba

Jumaat, April 23, 2010

CHEMPAQA'S GIVEAWAY


Giveaway nie best sesangat...dari Kak Chempaqa
sempena ulangtahun perkahwinan yg ke 10 tahun

Nak join klik sini

kalau pilihan hadiahnya..zura nak
Kategori English Lavender

Tarikh tutup : 25 April 2010

Khamis, April 22, 2010

MEGA..???


Hai..apa yg mega tu..??? bkn kumpulan penyanyi Mega tu ya
ni ha.....MEGA MAC kat bawah nie..


tadi siang baca paper...ada lak iklan mega mac nie..
isshhh...buat terliur ja...lagipon ari ni kan gaji..
pas balik keja..asben ajak teman pi beli
hadiah utk adiknya yg dpt result spm elok aritu
pas je beli brg...asben ajak makan mcD..

asben belanja....mega mac yg diidamkan tu..
mmg BESAR dan TINGGI....burger dia...
dgn 4 lapisan daging burger....
sampai zura kena mkn setengah burger dulu
baru mkn lak yg setengah lagi tu....

mkn kat McD ni..ok la sekali kala....




burger mega mac


kentang, apple pie..i like....air ribena


muka best...bila asben belanja mkn


jeling ja..hehe...muka terkejut amik gambaq


Selasa, April 20, 2010

SENDIRI LAGIK...


Hai...kalau tgk tajuk tu...tertanya-tanya ja kan..
Ari ni & esok asben off keja...siang tadi
pon asben dah puas tido..hehe...
balik dari pasar mlm kat bedong tadi..
sambil bawa keta..asben bgtau
kwn partnernya demam...
takleh nak bawa bas ke kl mlm nie
pastu asben pon kata la...
nak ganti kwnnya tu...leh la
dpt overtime...

emmm....sendiri lagi la mlm ni...
tido peluk bantal....
sian gak kat asben....baru baik demam
gak tu...tapi bila dah kata nak cari
duit lebih....terharu rasa...
pastu antar asben kat tmn ria jaya..
bas ada kat situ..dgn partner yg sorang lagi

bila la nak cuti-cuti mesia lagi...
asyik kerja ja...ingat sempena annivesary
yang masuk thn ke 6
yang bakal tiba nanti...tingin la..
nak bercuti dgn asben...

CONTEST MAI SECAWAN !!


Contest sempena permulaan fiza sbg stokis HPA...

nak tahu lebih lanjut klik sini...


Khasiat Kopi Radix:

Menghilangkan Sakit Sendi dan Sakit Pinggang
Penyakit arthritis dan rheumatism terjadi hasil daripada peradangan yang berpunca dari ketidak seimbangan suhu. Kesannya mewujudkan kelebihan asid seperti asid urik yang menyebabkan ghout. Kopi Radix akan bertindak secara diuretik (memperbanyakkan kencing) dengan melakukan pengimbangan suhu dan asid. Terdapat testimoni yang banyak yang menceritakan kelebihan penggunaan Radix yang dapat menghilangkan sakit pinggang dan lutut.

Demam Panas
Minuman Kopi Radix akan menghilangkan rasa hendak demam jika diambil pada peringkat awal kerana bahan yang terdapat dalam Radix akan meningkatkan sistem imuniti untuk membunuh kuman yang menyerang tubuh. Tindakan bioflavonoid akan meningkatkan lagi aktiviti sel-sel imuniti dengan mempercepatkan pergerakan ke tempat serangan. Minuman Kopi Radix akan menyebabkan seseorang itu kencing dengan banyak, berpeluh dan terasa dahaga. Kesan dahaga ini membuatkan seseorang pesakit itu banyak minum air di mana suhu tubuh akan kembali stabil.

Ketumbuhan
Bahan yang dikenali sebagai quassinoid yang terdapat dalam Radix merupakan bahan anti tumor yang boleh menghilangkan ketumbuhan di otak. Ini diperkuatkan lagi oleh kajian Dr. Azizah Hamid daripada Universiti Putra Malaysia (UPM) pada tahun 2000. Dalam kes yang sebenar, HPA mempunyai rekod menyembuhkan ketumbuhan di otak setelah pesakit diberikan Radix bersama Omega3 dan Spirulina.

Radix Untuk Kaum Wanita
Radix mempunyai bahan antioksidan yang boleh memerangkapkan radikal bebas yang menyebabkan pelbagai penyakit. Bagi wanita yang menghadapi masalah keputihan, lelehan cecair ini dapat dihilangkan dengan hanya meminum Kopi Radix, begitu juga dengan senggugut. Kopi Radix mempunyai kesan detoksifikasi yang boleh mengeluarkan keracunan di hati dan membetulkan perjalanan darah. Bagi wanita yang menopouse, mereka memerlukan pytoestrogen dan kalsium untuk tulangnya dan ini boleh didapati dalam Kopi Radix.

Kopi Radix Untuk Pesakit Kencing manis dan Darah Tinggi
Radix juga mengandungi betasitosterol dan stigmasterol yang bertindak sebagai hipoglisemik (menurunkan paras glukos). Kekuatan gandaan diuretik menjadikan Kopi Radix juga boleh digunakan untuk merawat hipertensi.

Kopi Radix Untuk Tenaga
Kesan afrodisiak meningkatkan tenaga kelakian dan baik jika disinergikan bersama Omega3. Bagaimana ini berlaku? Satu kajian yang dilakukan di Universiti Malaya (UM) menunjukkan bahawa tikus putih yang diberikan Radix menunjukkan penambahan 480% hormon jantan manakala tikus betina pula melahirkan anak jantan lebih daripada anak betina dengan nisbah 3:1.

Kopi Radix mengandungi 7 herba pilihan :

  • Tongkat Ali (AFRODISIAK/ANTIOKSIDAN).
  • Pokok Mata Pelanduk (DIURETIK).
  • Pokok Teja Lawang (KARMINATIF).
  • Pokok Tebu Gajah (ANTIDOT).
  • Pokok Mengkudu Hutan (LAXATIF).
  • Halban (IMUNITI).
  • Larak Hutan (KARDIOTONIK).

* Disebabkan disable right click jadi caranya highlight dulu kemudian klik CTRL C utk copy dan klik CTRL V utk paste. Tajuk Entri mestilah: CONTEST MAI SECAWAN! Link kan ke blog fiza supaya ramai boleh join.. TQ :)

3. Tinggalkan link entri kengkawan kat sini ye

4. Pemenang akan dipilih secara cabutan (kira sapa yg bertuah la) hehe

5. kami berhak mengubah mana-mana syarat ye..hehe

Tarikh Tutup:10hb Mei 2010


Isnin, April 19, 2010

GIVEAWAY FROM DAMIA


Lama btul nana ajak zura join giveway dia...
sempena besday anaknya si damia...
epy besday ya...auntie ucapkan...
bz dok join giveaway org lain...sampai
lupa nak join yg nana punya...
kali nie mesti join.....

Tarikh tutup : 25 April 2010...

nak join klik sini yeee...

T-SHIRT PERCUMA



T-Shirt netQueen edisi terhad ini? Edisi terhad ini hanya bagi setiap 100 pendaftaran pertama sebagai ahli netQueen sahaja. Jadi bagaimanakah caranya mahu mendapatkan T-Shirt ini? zura pon tak sabar la..kot2 ada rezki nak dpt t-shirt free ni...

Apa yang perlu anda lakukan adalah:
1- Daftar sebagai ahli netQueen disini.
*Activation code akan dihantar ke email anda. Sila semak email.
2- Masukkan blog ini ke Blog List anda.
3- Buat satu entry tentang netQueen.
4- Letakkan gambar banner netQueen di side bar & link back
5- Promotekan netQueen kepada 5 rakan blog anda.
6- Tinggalkan komen anda disini dengan mengatakan "Saya Telah Laksanakan Kesemua Syarat Yang Diberikan dan kini saya adalah rakan netQueen" berserta alamat blog anda
* sila login dahulu sekiranya mahu meninggalkan komen

nie senarai kwn-kwn yang zura minta join netqueen...

1. Ixora
2. Yana
3. Ann
4. Nana
5. Raihana


Ahad, April 18, 2010

GIVEAWAY MY LIFE..MY STORIES..DEMI ADAM DANIEL


Giveaway nie...unik sekali...dari Kak Saidah..
yang begitu minat dgn koleksi pinggan lama...
tapi oleh kerana sygnya pada anaknya..Adam
yang sekarang ni dh pandai merangkak...
kak saidah terpaksa lepaskan koleksi kesayangannya

tak apalah...anak lebih penting...
jadi zura tak nak lepaskan peluang
nak join giveaway nie...sbb zura minat hadiah
kat gambar tu....cantik..

nak join..klik sini
pastu jgn lupa masukkan nama zura
sbg referrer yee...

Tarikh tutup : 30 Mei 2010

referrer : nana (ibudamia)


PUDING LAICI

Tetiba ja gambar Puding Laici nie..
ni menu minggu lepas...sesaja buat..
teringin nak mkn puding laici...
pastu zura bawa ke opis..jamu kwn-kwn rasa
tak lupa...bagi kat mak abah rasa gak...

senang ja nak buat...buat mcm nak buat agar-agar tu..
tapi zura mesin buah laici yg dlm tin tu...jgn buang airnya
bila ja agar2 dh masak..masuk air laici dgn buah laici yg dimesin
pastu susu cair 1 tin...zura juga masukkan
tepung jagung....

zura pelbagaikan aja resepi tu..
rasa-rasanya ramai yg reti buat..hehehe..


Sabtu, April 17, 2010

FABULOVE GIVEAWAY


Giveaway dari Ezyane sempena besdaynya nanti..

Tarikh tutup : 21 April 2010

Nak join..klik sini..

LOVE IS YOU AND ME CONTEST

Contest dari Habibah-Anas
sempena wedding annivesary dan
besday suaminya

selain itu Habibah jugak ada kedai
aksesori wanita..semestinya
cincin, gelang rantai dan lain-lain
dari batu kristal
sila la ke SabahAccessories
utk keterangan lebih lanjut


Ok...ni gambar yg zura masukkan...
menunjukkan kami adalah very loving couple

Husband zura ni...kdg-kdg manja gak..hehe
tak suruh pon dier pelok...
tapi zura suka gambar nie..
moga kebahagiaan berkekalan


Nak join?? klik sini
Tarikh tutup : 30 April 2010


Jumaat, April 16, 2010

Contest Hijau


Contest dari mzhany yang sgt sukakan kaler ijau..
hadiah pon lumayan iaitu..4 org akan dipilih
dan menerima watermark...
tarikh tutup : 16 April 2010


Dan gambar yg zura pertaruhkan...
jeng..jeng....
gambar ni diambil masa skuad perodua era
datang ke pantai merdeka...kebetulan lak
time tu zura & asben pakai baju ijau...
sempat lagi amik gambar...
baju & tudung ada kaler ijau
keta lak ijau.....ok tak???



nak join klik sini

Isnin, April 12, 2010

Dibuang Lagi...



Sedih...saban ari..kalau tgk berita kat tv...
baca surat khabar...ada saja kes buang bayi..
bayi yang tak berdosa...tak sempat utk merasai
kasih sayang, dipeluk, dicium, dibelai, dimanja...
oleh seorang perempuan yang bergelar ibu
tapi hanya dibuang umpama sampah...
kalau masih bernyawa..dptlah nak diselamatkan
tapi kalau jadi mcm kat gambar tu...
hanya Allah yang tahu..betapa seksanya
bayi itu...

zura jadi sedih bila ada berita ttg buang bayi...
sbb zura nak sgt merasa

jadi ibu..mengandung dan melahirkan...

namun semua itu kuasa Allah...zura
dan suami masih belum lagi diberi
peluang utk menjadi ibu & ayah lagi
wpun keinginan membuak-buak
dan kadang-kala cemburu pada kwn-kwn
serta sedara mara yang berpeluang mengandung
tapi perempuan-perempuan yang dah terlanjur
buang bayi nie....mereka tak bersyukur
serta insaf dgn apa yg terjadi...tapi sebaliknya
bayi yang dikandung dibuang umpama harta yang tak
bernilai umpama sampah....
selepas itu ulangi lagi perkara terkutuk
hingga hamil...pastu buang bayi lagi..

Insaflah...bagi yg melakukan perkara
terkutuk ini...
wahai anak-anak yang terbuang...
damailah engkau di sana...


Sumber gambar dari Utusan Malaysia bertarikh 12 April 2010


Sabtu, April 10, 2010

Irdina Saffiyah's Birthday Giveaway





Giveaway dari Nurul Azham's Shoppe
sempena besday anaknya..Deqna

nak join klik sini

Tarikh tutup : 6 Mei 2010


GIVEAWAY





Giveaway dari Yun
sempena besdaynya pada 16 April ini..
jom join...

Tarikh tutup : 30 April 2010

Jumaat, April 09, 2010

MEMANCING DI PULAU SAYAK



Jom teman abg memancing???
padahal zura tak la minat nak join
sebelum nie..asben gi dgn kwn ja
tu pon kalau depa 2 cuti sama...
jadi zura pon dgn rela ati
temanlah cik abg sbb takdak kwn

gi memancing minggu lepas..
baru nak en3 ari nie...hehehe
tapi best gak...sbb tempatnya
amatlah cantik...dapat tenangkan jiwa...
kalaulah ada kamera yg mahal tu..
tp jadi la kamera digital yg ada nie..
takpa la..cuci mata je la..tgk gambaq

cik abg pon mula memancing..
zura?? keja amik gambaq ja..


gambar amik sendiri ja...sapa
nak tolong amik gambar...


time nie air pasang....
best tau...amik gambaq


cik abg dpt ikan kecik-kecik ja...
byk ikan gelama je...
ingat nanti nak join cik abg lagi la...
leh bawa bekal...dan tikar..
baring sambil bersantai...


video

sempat lagi zura amik video..
penghujung video ni..sebelah kiri tu..
cik abg zura tgh memancing
nmpak gelap skit


Khamis, April 08, 2010

AWARD


Lama btul...tak dapat award..kalau dulu selalu ja
kena jwb tag & dpt award...
award nie dari Lela


The rules are :

1. Thank & link the person that gave you the award

2. Pass this award to 15 bloggers you've recently
discovered and think are fantastic.:-

zura bagi kat 3 org je la..hehe

3. Contact said Blogs and let them know
they've won the awardOn the way...



4. State 7 things about yourself.

  • Dah kawin...nak masuk 6 thn
  • Lom ada rezki dpt cahayamata
  • Suka masak..
  • Suka berangan...baru jadi kenyataan
  • Tanam pokok bunga
  • Punya hobi sama dgn asben....jln-jln@holiday
  • Suka sgt bergambar...

TAGGED


Aduhai..dpt tagged dari cik edura nie...
nak kena buat..nanti kecik ati edura..hehehe


1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.


2. Select the 8th photo in that folder.


3. Post that photo along with the story behind it.


4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.


Tadaa...gambarnya..



Gambar ni..dgn anak sedara...Nur Damia Batrisya
sekarang dah sethn lebih umurnya..
dah besar ni..comey...pastu pandai lak tu
selalu la.gaduh dgn abg dia...
sbb abg dia selalu dok kacau....

sekarang nak tag....

1. Yana
2. Lela
3. Nana
4. Ann

pilih 4 org dah la..hehehe


NORGADIS BIRTHDAY CONTEST 1




Contest dari Norgadis

Hadiahnya...

Sepulau Kasih Kita

Hadiah untuk pemenang Utama: 1 Pelekat Bermagnet, 1 Key Chain dan Sebuah buku Antologi Puisi Penulis WP Labuan "Sepulau Sekasih kita" (Ada 11 buah puisi aku kat dalam tu).

2 hadiah saguhati: 2 Pelekat Bermagnet setiap seorang (utk 2 orang je)


Nak join..klik sini

Tarikh tutup : 17 April 2010



Rabu, April 07, 2010

CABUTAN BERTUAH






Mari join cabutan bertuah nie..
dari The Memory Shop

KEPUTUSAN LUCKY DRAW AKAN DIUMUMKAN PADA 4/5/2010

HADIAH-HADIAH !!!!!

1st = Rm30 + BROOCH ( PILIHAN ANDA )
2nd = Rm20 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )
3rd = rm10 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )


Selasa, April 06, 2010

SOLUSI



Askum..apa habaq semua...
Ader sapa penah tgk majalah SOLUSI nie???
zura pon tak penah..tapi satu ari tu..
kuar dgn kwn opis...pegi kedai buku ....
pastu terpandang majalah nie
cam tertarik ja tgk majalah nie..
belek punya belek....
zura pon amik la 2 keluaran.....

byk info menarik & topik yang ada pada
majalah SOLUSI nie....
ttg tauhid, fiqah, perniagaan (muamalat),
perkahwinan (munakahat),
tafsir al-Quran, kekeluargaan, isu remaja, seks,
dan pelbagai lagi….

harga pon tak mahal...RM 9.00 ja
ada baiknya kita beli majalah Islamik..
seisi keluarga leh baca....
tul tak????

Isnin, April 05, 2010

POPIA GORENG



Hai semua...sihat ka...zura pon dh 2 ari mc
disebabkan kurang sihat...
sedapnya tgk gambar popia tu...
popia tu zura buat ari ptg jumaat baru-bari nie
ptg tu lak ujan..apalagi buat la popia...
cik abg lak ada kat umah....
syok la skit nak buatnya...
bagi cik abg zura nie mkn...

disini zura masukkan resepi....
mudah ja nak membuatnya
sila la ambil yaa...


POPIA GORENG

Bahan-bahannya :

Kulit popia
1 batang lobak merah (diparut)
1 biji sengkuang (diparut)
Taugeh
1 ulas bawang putih (dihiris)
1 biji bawang merah (dihiris)
4 batang isi ketam (dipotong nipis-nipis)
1 sudu kecil lada hitam
Garam

Cara-caranya :

  1. Panaskan sedikit minyak. Tumis bawang putih & bawang merah kemudian masukkan isi ketam.
  2. Masukkan lobak merah & sengkuang yang telah diparut. Kacau sebati. Masukkan serbuk lada hitam.
  3. Bila bahan tadi dah sebati masukkan tauge. Masukkan garam. Jgn goreng terlalu lama utk elaklan bahan-bahan goreng tadi layu.
  4. Angkat bahan inti tadi dan tapiskan untuk buang air bahan inti tadi.
  5. Bila inti sejuk gulungkan dlm kulit popia dan lekatkan ujg gulungan kulit popia dgn air. Cara ini pon mudah lekatkan kulit popia.
  6. Goreng dalam minyak yg byk dgn api yang sederhana hingga kulit popia warna keemasan. Angkat dan toskan minyaknya.

Untuk sos :

  1. Sos cili
  2. Cili kering yg dimesin
  3. Setengah ketul gula merah (gula merah utk inti buah melaka tu)
  4. Sedikit air
  5. Garam

Campur semua bahan di atas dan dimasak. Kuantiti bahan ikut individu masing-masing.
Kalau nak pedas..tambah lebih banyak. Masak hingga naik buih dan sejukkan.
Kemudian siram atas popia...dan taburkan serbuk kacang.



Inti utk popia goreng


Popia yang dah siap digulung


Tadaaa....ni la hasilnya...


Sedap sgt..sampai cik abg dok puji ja
alhamdulillah...bila ja cik abg puji
kdg-kdg kita rasa dihargai dan semangat
nak memasak tu berkobar-kobar
wpun masakan kita tak la berapa sedap ka
tapi air tgn isterilah...akan menambat hati
suami kita..tul tak???
zura pon tak lupa bagi skit utk
mak & abah rasa....


Jumaat, April 02, 2010

AL-FATIHAH...ARWAH DIN BERAMBOI




Al-Fatihah buat pemergian Din Beramboi @
nama sebenarnya Mior Ahmad Fuad Mior Badri..
Din Beramboi telah menghembuskan nafas terakhir
pada pukul 12.30 mlm tadi...serta
takziah buat keluarganya..

tiada lagi suaranya serta lawaknya
di Radio Era..

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan
bersama golongan yang beriman..Al-Fatihah...